Byłem w piątek w urzedzie - bardzo wspolczuje pracownikom,...

Byłem w piątek w urzedzie - bardzo wspolczuje pracownikom, bylem w kilku pokojach gdyż zalatwialem sprawy. Masakra goraco goraco i jeszcze raz goraco!! Tam sie siedziec nie da!! Wiem ze pewnie takich miejsc we Włocławku jest duzo, ale czy urzad miasta nie powinien pomyslec o jakiejs klimatyzacji??? Ja tam wysiedziec nie moglem, a pracownicy - Współczuje

8 komentarzy

yes

ja też bardzo współczuję tam osobą pracującym , dorzucę jeszcze do woreczka kierowców samochodów ciężarowych . Są marki takich aut gdzie nie ma klimatyzacji , ci panowie też przeżywają siódme poty .Właściciele firm przewozowych też powinni pomyśleć o instalacji klimatyzacji lub najwyższy czas zmienić tabor na nowszy .

0 0
ID:16544

klientka

Ja w piątek byłem w MOPRze na Wiejskiej tam dopiero jest łaźnia. Na korytarzu nie ma okien, stoją 3 krzesła a temperatura w tym blaszanym pudełku wynosi penie grubo ponad 30 stopni. Mimo otwartych okien i uruchomionych wiatraków w pokoju gdzie byłem obsługiwany też nie było lepiej.

0 0
ID:16546

STAŚ

TO PRAWDA,NASTĘPNYM TAKIM MIEJSCEM DO KTÓREGO NIE MOŻNA WEJŚ JEST SKLEP AWANS, ŻE MOŻNA PRACOWAC W TAKICH WARUNKACH. GDZIE JEST INSPEKCJA PRACY?

0 0
ID:16551

Pytanie

A czy Panstwowa Inspekcja Pracy jest od mierzenia temp. w miejscu pracy -jak możecie zawracać głowę tej szacownej instytucji .Oni są od WYŻSZYCH celów ,robactwo ich nie interesuje .

0 0
ID:16557

pamar

Jak się nie podoba i nie odpowiada praca urzędnikom, to zawsze mogą zamienić na inną, np. mogą na budowie trzepać worki po cemencie lub zamienić się miejscem pracy z murarzem tudzież innym budowlańcem. Przekwalifikowanie i na mury drodzy urzędnicy, tam dopiero zobaczycie co to jest praca!!!

0 0
ID:16559

zal.pl

Dosyć że w ubiegłym roku rząd TUSKA I PAWLAKA zwiększył liczbę urzedników o 39 tysięcy, wzrost zatrudnienia o 10 %, mówiąc, że tną koszty i biurokracje, to jeszcze wiecej kosztow mamy poniesc na klime dla nich, kpina. Zwolnic polowe, oni niszcza owoce pracy ludzi, szkoda slow, i jeszcze sami nic nie robia tylko konserwuja ta chora biurokracje a "owce" ludzkie nic nie robia, zal.pl

0 0
ID:16568

kasia

ja również byłam w UM i przeżyłam koszmar. Czekałam na korytarzu ok. 20 minut. Temperatura wynosiła powyżej 30 stopni. Urzędnicy przynajmniej mieli jakieś tam wiatraczki przy biurku a petenci byli na skraju kompletnego wyczrpania. Tak to wyglądało

0 0
ID:16570

szuja

Klyentka-to zaproponuj przeniesienie MOPRU do Pałacu Bursztynowego.Hahaha

0 0
ID:16575

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA