po dostarczeniu do skrzynki na listy miesięcznika PISMO...

po dostarczeniu do skrzynki na listy miesięcznika PISMO WŁOCŁAWSKIE w tym miesiącu doznałam szoku papier na poziomie gazetki reklamowej jednego z marketów wymiętolony jakby psu z gardła wyjął
aż się nie chce tego czytać pogniecione brudne co to ma być jestem rozczarowana
Panie Łukaszu oszczędności na papierze????????? litości

14 komentarzy

bóm

Tego się nie da czytać, bo to brukowiec, szmatławiec i tabloid, który (jak napisał jeden z internautów na tym forum) do prawdy odnosi sie jak do dupy:
cyt.:
"~ben Jakov
Palikot ma rację, mówi głośno to, na co innym brakuje odwagi. Jeśli chodzi o komisję pod przywództwem Maciarewicza, to dodać trzeba, że prawda jest jak dupa - każdy ma swoją..."

0 1
ID:16838

Biedny ten PiS..

Skoro ma takie sympatyczki z poziomem intelektualnym ,,podpalonegokota'' .

1 0
ID:16839

pazdzioch

a ja z przyjemnością czytam to pismo i proszę w sposób prostacki nie obrażać posła redaktora

1 0
ID:16840

koalicja moherowa

Są ludzie ,których uprzejmość gorsza jest od bezczelności Ty należysz do nich sympatyczko PIS-u

1 0
ID:16844

bóm

Szanowny @biedny ten PiS – masz rację, co do oceny poziomu @sympatyczki PiS-u:
Biedna ta kobieta (cyt.) „po dostarczeniu do skrzynki na listy miesięcznika PISMO WŁOCŁAWSKIE w tym miesiącu doznała(m) szoku. Może gdyby nie dostarczała, to by nie doznała. Co do jakości papieru, to po raz pierwszy muszę przyznać nadredaktorowi rację. Na takie bzdury szkoda lepszego papieru (na szczęście sąsiedzi pogonili, wiec tym razem nikt u mnie nie został „uszczęśliwiony” brukowcem) i każdego zresztą też.
A @pazdzioch ma kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem (tego uczą w podstawówce i gimnazjum) – czy którakolwiek z wypowiedzi w tym poście odnosi się do „posła redaktora” (brzmi prawie, jak ojca dyrektora)?
Istnieje tyle przyjemności na tym świecie, że czytanie z przyjemnością czegoś takiego może być uznane za objaw głębokiej patologii z rodzaju masochizmu. Ale jestem człowiekiem tolerancyjnym, więc nie będę nikomu sugerował, z czego ma czerpać satysfakcję.
Paździoch – lepiej sobie pośpiewaj:
„I can't get no
Satisfaction
I can't get no
Satisfaction
'Cause I try and I try and I try and I try
I can't get no
I can't get no”
PS.
Pan Janusz Palikot, to jeden z najtęższych umysłów bieżącej kadencji; oto stronka:
http://www.ruchpoparciapalikota.pl/#comments

0 1
ID:16846

Bolek

Jacy czytelnicy taki miesięcznik i na odwrót.

0 0
ID:16847

rolnik

Mnie nie dostarczaja po zwróceniu uwagi mailem!

0 0
ID:16853

Smiliglaz

I bardzo dobrze trzeba wysłać do redaktora list gratulacyjny, że nie trzeba już tak długo macerować papieru by go używać do wiadomych celów, bo do niczego innego się to nie nadaje!

1 0
ID:16855

pazdzioch

@bóm
odpowiem ci śpiewająco arogancki bufonie
"When I'm watchin' my TV
And that man comes on to tell me
How white my shirts can be
But he can't be a man 'cause he doesn't smoke
The same cigarrettes as me
I can't get no, oh no no no
Hey hey hey, that's what I say"

0 0
ID:16874

zbuntowany_kaloryfer

Muszę przyznać, że fotki satyryczne na http://www.ruchpoparciapalikota.pl/#comments
zajefajne. Galerię antypisuarową uzupełniłem o niektóre z nich;]]

0 0
ID:16878

rocky_balboa

Mojego wpisu tu nie zobaczycie.
W sprawie sekt nic się nie da zrobić, tylko odstrzał.

0 0
ID:16881

użytkownik

Witam Pana Posła, od dłuższego czasu nie dostaje PiSma Włocławskiego jak to możliwe ?? Jestem z osiedla Kazimierza WIelkiego

0 0
ID:16917

rocky_balboa

Według analiz PISwywiadu w wyniku słabych wyników w mieście jakość i ilość dostarczanej "prasy" jest wprost proporcjonalna do zasług. Zakłada się, iż po kolejnych przegranych wyborach, tym razem samorządowych, przewiduje się całkowite odcięcie mieszkańców od absurdu.

Wasz naczelny :D

0 0
ID:16920

Bolek Wolski

To szczekaczka pisowska , niewiarygodna . Czy p.Zbonikowski i Karski zaplacili za zniszczony sprzet na Cyprze .

0 1
ID:28371

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA