Do niejakiego ~bóm (komentatora forum "Włocławianie...

Do niejakiego ~bóm (komentatora forum "Włocławianie piszą")

Wkurzasz mnie - wyskoczysz na solówkę?!

17 komentarzy

bóm

Kato-moherzastym inteligentom skończyły się „logiczne argumenty”. Pozostały te siłowe – bić, lub walić łbem o ścianę. Drugi wariant jest korzystniejszy – nic się nie uszkodzi, a będą mogli robić za dzwony u swoich pryncypałów. Wewnątrzczaszkowa akustyka powinna zapewnić odpowiedni efekt.

0 0
ID:16977

marta.

do egotec:

"Gdy człowiek rozumny zacznie mówić jakieś zdanie, nie domyślamy się, jak je skończy. Gdy zacznie głupi – wiemy na pewno"

Antoni Słonimski (1895–1976)

0 0
ID:16982

Stacha

Mogę być jako arbiter? Oj będzie się działo!

0 0
ID:16984

a kuku

Coś mi się zdaje że @bóm to alterego Kaloryfera, któremu już się znudziło pisać głupkowate wypociny

0 0
ID:16987

egotec

I co ~bóm ? Pękasz?

0 0
ID:16989

zbuntowany_kaloryfer

Ale pojechałeś Egotec. Niczym dres czekający w bramie wieczorową porą na swoje ofiary. Ludzie, mamy to forum... qwa, wymieniajmy poglądy, spierajmy się i kłóćmy nawet. Ale nie róbmy z niego rynsztoka.

Do osoby jakiejś tam, heh nawet nie pamiętam - wszak Wy za każdym razem macie inny nick;). Zapewniam Cię, że Bóm to nie jest moja druga tożsamość. Nigdy nie urządzałem tu maskarady, nie urządzam i zapewniam, że nadal nie mam zamiaru organizować balu przebierańców. Jeżeli chodzi o ideologię różnimy się z Bóm w ogromnej ilości kwestii. Ale wygląda na to, że coś nas w kwestiach ideologicznych łączy: Bóm napisał, że dobry i Komorowski - wszystko, byle nie pIsuary. Gdyby wydarzenia potoczyły się inaczej i miałaby miejsce ostateczna rozgrywka między Napieralskim a konusem ja powiedziałbym: dobry i Napieralski - wszystko, byle nie pIsuary;]]

0 0
ID:16991

koalicja moherowa

bóm- to jest twój sposób na życie, tylko ubliżać kato moherom?
Gniew nie oślepia, on rodzi się ze ślepoty.

0 0
ID:16992

cyklista-wylogowany

Szanowni skoro sytuacja jest tak napięta proponuję wymianę ciosów na forum włocławek.info.Cóż to za walka bez publiczności.Co z zakładami bukmacherskimi(spolszczyłem).

Propozycja Regulaminu Walki:
1.Po trzy ciosy dla każdego z uczestników.

2.Po pojawieniu się ciosu(w formie wpisu)musi zostać
dokonany cios przeciwnika (również w formie wpisu)
natychmiast po jego pojawieniu sie na forum
(aby uniemożliwić obliczanie punktów przeciwnikowi)

3.Proponuję zadawanie ciosów w formie matematycznej:
np:Ty k..do potęgi 37 + h..x 123 zaś w odpowiedzi
Ty p..x 186!(silnia)

4.Zabrania się korzystania z tablic logarytmicznych

5.Wszystkie skróty wulgaryzmów równe są 2-om punktom.

6.Sędzią ustalającym kolejność uderzeń zostaje Czcigodna
Stacha(zgodnie z obietnicą zostania arbitrem)
oraz zajmie się zliczenie punktów oraz ustaleniem godziny
spotkania
7.Sędzia ma prawo przyznać dodatkowe punkty za najlepsze
w formie matematycznej ujęcie ciosu przeciwnika.

0 0
ID:16994

cyklista-wylogowany

P.S.Nie wolno używać liczb więcej niż trzycyfrowych.

0 0
ID:16995

bóm

Fora internetowe utworzono między innymi po to, abyśmy mogli w dyskusjach wyjawiać nonsensy i, eliminując je, podwyższać poziom jakości życia.

Nie jestem przeciwnikiem jakiejkolwiek wiary. Wiara pozwala wielu ludziom przetrwać trudne chwile i czynić dobro. Ale wiara i religia to nie to samo. Dla mnie największym współczesnym nonsensem jest polski model katolicyzmu i praktyczne jego skutki. Spiritus movens tego modelu są PiSiory i wszystko co na prawo od nich. Nie jest moim celem ubliżać komukolwiek (jak sugeruje @koalicja moherowa), lecz zwalczać szkodliwe zjawisko i ośmieszać poglądy (a nie osoby), które to zjawisko kreują.

To, co tak charakterystyczne dla prawicy (zawsze powołującej się na wartości chrześcijańskie, w tym miłość bliźniego) – to fizycznie rozprawiać się z przeciwnikami politycznymi. Nie chcę odbywać historycznych wycieczek, bo robiłem to wielokrotnie i do znudzenia. Wypowiedź autora postu ma charakter groźby (chociaż pewnie twierdziłby, że to żart) - albo przestaniesz publikować poglądy, które nam się nie podobają, albo strzeż się.
Na poziomie zaproponowanym przez autora postu dyskutował nie będę, bo obraża to poczucie dobrego smaku i jest poniżej mojej godności.

Ponieważ moi oponenci biblię traktują, jako wyrocznię, chciałbym im przypomnieć jej istotny fragment:
„Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,
a miłości bym nie miał,
stałbym się jak miedź brzęcząca
albo cymbał brzmiący.

Gdybym też miał dar prorokowania
i znał wszystkie tajemnice,
i posiadał wszelką wiedzę,
i wszelką wiarę, tak iżbym góry przenosił.
a miłości bym nie miał,
byłbym niczym.
…………
Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość.”

I list do Koryntian 13, 1 – 13 (św. Paweł z Tarsu)

0 0
ID:16996

Pat

koalicja a gdzie on ubliżył? W którym miejscu?

0 0
ID:16997

kortyzol

Oj styropiany ale was połuszczyło!

0 0
ID:16998

MOHER

pat-a porównanie do Duce kaczki ,poszukaj sobie w komentarzach bóma ,które wpisywał na portalu to zobaczysz potok niewybrednych porównań i słów.
to jest jeden z nich:

Skoro już popisujemy się znajomością „Folwarku” - moherzaste PiSiory, są jak te orwellowskie owce, które hałaśliwe i bezmyślne pozwalają swojemu duce manipulować nimi do granic absurdu.
30-07-2010 15:02:16 Odpowiedz

0 0
ID:17009

do bóm

zgadzam się z tobą, ja to już nie mogę słuchać jarka i całej reszty, oni są jak sami mówią ludźmi wierzącymi, katolikami, śmiechu warte, Boga to się ma w sercu, widać jacy z nich katolicy zakłamani zadufani w sobie, radziłbym im przeczytać najpierw Biblie, bo chyba nie czytali, skoro robią wszystko na odwrót

0 0
ID:17012

rocky_balboa

Służenie kościołowi to nie służenie Bogu, wierni dla obecnego kościoła to narzędzie władzy. Jest to zjawisko o zasięgu globalnym, wszędzie polityka i prywatne interesy mieszają się z religią. Wniosek taki, że za dużo mamy jeszcze ciemnoty w kraju.

Zapominacie, że każdy będzie rozliczany indywidualnie, żadna partia wam nie pomoże :)

0 0
ID:17021

egotec

Wow!
Ale dyskusja, ile komentarzy.

0 0
ID:17033

jp

moherowemu egotecowi skończyły się argumenty.chce sprawę załatwić siłowo tylko egotec z czym się pchasz z widelcem po zupę. haha

0 0
ID:17041

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA