Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i...

Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i pogłębiającym się ubóstwie coraz większej ilości włocławian, szczególnie tych, którzy nie mogą wychodzić z domu. Wczoraj znalazłem w internecie stronę, która może odmienić los niektórych z nich. Ja próbuję, bo żadnej pracy się nie wstydzę a moim zdaniem nawet takie próby są lepsze od nicnierobienia tym bardziej, że prawie nic nie kosztują. Być może w przyszłości przyniosą mi i ewentualnym zainteresowanym konkretne korzyści. Tak czy nie, można przeczytać i zastanowić się nad tą propozycją.
Adres: http://depth.com.pl/?ID=1811

6 komentarzy

Joasia

Zarejestrowałam się i od tygodnia próbuję znaleźć partnerów ale dotychczas znalazłam tylko dwóch.Jest trudno ale szansa na rozwój tej inicjatywy mimo to jest duża.Zachęcam.

0 0
ID:17171

zbuntowany_kaloryfer

Ludzie, nawet tzw. marketing sieciowy powinien mieć swoje granice. Opamiętajcie się!! Wyluzuj "bezrobotny" i nie naciągaj forumowiczów na cholerną netową piramidę.

0 0
ID:17175

pamar

Moim zdaniem to kolejny tzw. "łańcuszek szczęścia". Nie znalazłem tam żadnych konkretnych informacji na temat czym "to" jest i jak działa.
Nie wierzę, że za nicnierobienie zwykły przykładowy Kowalski dostanie kaskę, (choćby najmniejszą) w przeciwieństwie np. do polityków, urzędników którzy za gnębienie Narodu biorą ogromne pieniądze.

0 0
ID:17177

Stacha

To jest Piramida - nie dajcie się w to wciągnąć, cwaniaczek się znalazł i szuka naiwnych.

0 0
ID:17187

rocky_balboa

Ładna piramidka :D
Najpierw piszą tak:
"System tworzenia zespołów wzajemnych relacji oparty został na algorytmie matrycy trójkowej, która zapełnia się dzięki zasadom marketingu partnerskiego. Nie jest to więc żaden tradycyjny MLM, ani żadna "piramida" tylko Interaktywny Program Partnerski"
a dalej...
"My pokazujemy nowemu partnerowi, jak dzięki 3 poleceniom, można wykorzystać efekt skali i z Piątej Głębokości otrzymać wiele doładowań konta bankowego.
Program Darowizn działa w dwóch etapach:
1 ETAP to wpłata jednorazowej darowizny 17 zł,
2 ETAP to wpłaty miesięczne darowizn w kwotach wzrastających.
Jeśli kwotę 4902 zł chciałbyś rozbić na 5 lat, to możesz dostawać 80 zł co miesiąc. …a jeśli więcej to wykorzystasz to w krótszym czasie."

0 0
ID:17198

Pytanie

Czy głupota ma skalę głębokości ?

0 0
ID:17219

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA