OSTATNIO BYŁEM W PAŁACU BURSZTYNOWYM ( PONIEDZIAŁEK ) W...

OSTATNIO BYŁEM W PAŁACU BURSZTYNOWYM ( PONIEDZIAŁEK ) W PARKU ŁOKIETKA ( SAMOTNA MAMA ) Z ZAPYTANIEM CZY MOŻNA SOBIE ZROBIĆ W ŚRODKU ZDJĘCIA PARY MŁODEJ ... JAKIEŻ BYŁO MOJE ZDZIWIENIE ŻE OWSZEM MOŻNA ALE ZA 500 ZŁ ... NO PRZEPRASZAM ALE 500 ZŁ ZA WEJŚCIE DO HOLU TO JAKAŚ KPINA ! JA ROZUMIEM ŻE MOŻNA BY BYŁO ZAPŁACIĆ NA SZCZYTNY CEL JAKAŚ KWOTĘ NO ALE 500 ZŁ ? MOŻE TE 500 ZŁ TO Z NOCLEGIEM I OBIADEM BYŁO A JA SIĘ NIE DOPYTAŁEM DO KOŃCA ???? POZDRAWIAM TEGO PANA WŁAŚCICIELA I ŻYCZĘ MU POWROTU DO RZECZYWISTOŚCI !

7 komentarzy

szuja

Ale ty ciemny człowiek jesteś.Tam ceny są podawane na stare pieniądze.

0 0
ID:17301

Marian

To nie możliwe byłem, robiłem zdjecia nic nikomu nie płaciłem, zwiedziłem cały park, byłem na lodach za 5 zł, jestem zauroczony, miło i przyjemnie jak ktos ma czas, moze ktos sobie zazartowal z tym placeniem

0 0
ID:17303

kenaj

Z pewnością w innym lokalu chętnie udostępnią robienie zdjęć za darmo.

0 0
ID:17305

negocjator

marian w parku to sobie mogłeś robić zdjęcia ... ja mówię o wejściu do środka ... mi to się wydaje ze te 500 zł to na zniechęcenie Młodej Pary do zdjęć w środku ... albo widzimisię jakiegoś prezesika ...

0 0
ID:17314

aw

500 zł...to chyba za wspólne zdjęcie z fundatorem...

0 0
ID:17321

corkey

Własność prywatna i może sobie facet dyktować ceny według własnego widzimisię. Jak komuś nie pasuje to niech tam nie chodzi.

0 0
ID:17326

Taaa

O co wam chodzi ,przecież te WSZYSTKIE pieniądze SA PRZEZNACZONE DLA SAMOTNYCH MATEK I ICH DZIECI ! Nie wierzycie dobrodziejowi ,darczyńcy ,jedynemu uczciwemu biznesmenowi w tym mieście ?????????

0 0
ID:17371

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA