Do nedawna wydawało mi się ,że Zbonikowski mógłby...

Do nedawna wydawało mi się ,że Zbonikowski mógłby kandydować na prezydenta miasta,ale przypadkowo włączyłem TV Trwam i doznałem szoku-to jeden z zagorzałych członków "sekty Rydzyka".
Dla mnie jest skończony-może szukać poparcia w rodzinnym Kowalu lub innych zaściankach ,ale we Włocławku jest spalony.Ludzie Rydzyka i cały PIS to osoby o dwóch obliczach tak jak J.Kaczyński.

10 komentarzy

do logo

A co się z tobą dzieje jak włączysz TV i widzisz p Senyszyn albo Palikota ,jakie ,,uczucia ''się w tobie budzą ?

0 0
ID:17334

szuja

Wystarczy włączyć to forum.

0 0
ID:17337

kowalanin

brrrr... Kowal do tego Pana się nie przyznaje :)

0 0
ID:17338

igor112

jak to Kowal się nie przyznaje, czyżby burmistrz Gołembiewski też nie przyznawał się do Kowala , przecież razem pomnik budowali , tobie "Kowalaninie" jak się nie podobają tacy ludzie jak Zbonikowski to się wyprowadź z Kowala, nie duża strata ani dla Kowala , ani dla Ciebie (bo przecież mieszkasz tam od niedawna , napływowcu)

0 0
ID:17346

mtome

zbonikowski wszedzie teraz afiszuje, mowi bez zadnej logiki, w jednym za w drugim przeciw, zenujaca postac, a glosowalem na niego, teraz sie tego wstydze, obserwuje go bacznie bo to byl moj kandydat, zreszta ci co glosowali na niego do dzis nic nie osiagneli, bo tylko narzekaja, ja zreszta tez, tylko sie dopiero budze z tego pesymizmu i widze co inni potrafili zrobic a co ja nie, przez ciagle narzekanie i gadanie bzdur.

0 0
ID:17348

rocky_balboa

@logo

W zasadzie to się nie dziwię, w PiS od góry do dołu wszyscy mają sprane berety. Kierownictwu pozostały już tylko techniki podprogowe, informacji podanych normalnymi kanałami nie przyswajają :) Dążą do świata idealnego w stylu Equilibrium, najważniejsza piguła spreparowanych informacji 3x dziennie. A to wszystko pod bacznym okiem ludzi w czerni ;P

0 0
ID:17352

logo

Palikot to odpowiedź na agresje Brudzińskiego czy Kurskiego ,a Szenyszyn to skrzeczaca żaba ,której SLD powinno się wstydzić tak jak PO Kempy czy Wróbel.
Widać ,że propozycja wprowadzenia parytetu dla kobiet to kolejna pomyłka pomysłodawców.

0 0
ID:17357

znawca tematu

jak Zbonikowski ma nie być za politykiem rydzykiem jak od dziecka był ministrantem i biegał w sukience

0 0
ID:17360

szuja

logo
koleś, żeby pisać o Senyszyn ,to najpierw ukończ podstawówkę.

0 0
ID:17364

Bolek

-szuja zmień ksywę i wylewny język bo kojarzysz się z tymi spod krzyża-

0 0
ID:17407

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA