tablica pamiątkowa w g..nie ! Miał rację p.Drzewiecki...

tablica pamiątkowa w g..nie ! Miał rację p.Drzewiecki ,Polska to dziki kraj!!!!I fanatyczny -to mówię JA.
Z rydzykowego fanatyka zrobią teraz starca z demencją albo psychola. A w/g mnie facet wiedział w co robi/słoik/ i co robi !
W ubiegłym tygodniu albo ciut wcześniej Dziadzio Dziwisz mówił ,że krzyż łączy a tylko ludzie się podzielili /?/.
Dzisiaj wiadomo ,że krzyż prowadzi do takich bestialskich zachowań /same fekalia/ a i potrafi zabić jak to trafiło się bezdomnemu nieszczęśnikowi.

10 komentarzy

kujawiak

vist powiem ci, że facet wiedział co robi obrzucając g....m tablicę. Naszym, którzy zginęli pod Smoleńskiem nie są w stanie postawić pomnika NATOMIAST DONEK z BRONKIEM postawili pomnik bolszewikom mordującym Polaków w 1920 r. I nawet jest tam krzyż tylko prawosławny! Bolszewiki w grobach się przewracają a popy zębami zgrzytają!!!
http://www.obnie.info/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1383:pomnik-bolszewikow&catid=76:sprzedajni-i-li&Itemid=27

0 0
ID:17545

cyklista-wylogowany

Szanowny Kujawiak.Proszę zwrócić uwagę, że sam napis trąci kłamstwem.
>Zapod Ossowemubityj pod Olssowom

0 0
ID:17552

kortyzol

Ciekawe co napiszecie np. o Zaolziu itp ?

0 0
ID:17554

bóm

PiS z braku argumentów zaczyna rzucać gównem. Duce-kaczka wysłała swoje bojówki uzbrojone w kato-narodowe argumenty w słoiczkach.

Ciekawe, co moherowi fundamentaliści mają w główkach wobec powyższego.

0 0
ID:17559

cud nr.1

Vist , dlaczego Ty się dziwisz co mówi Dziwisz ?

0 0
ID:17563

zbuntowany_kaloryfer

Finał sprawy: szalony moherowy dziadzio poszedł sobie po prostu do domu.

http://wiadomosci.onet.pl/2211584,11,zbezczescil_tablice__juz_na_wolnosci,item.html

0 0
ID:17565

stan wskazujący na enigmę

vist to nie krzyż prowadzi do takich zachowań tylko politycy. Komorowski niech zburzy pałac przy Krakowskim Przedmieściu a postawi bunkier, zasieki już są. I dychtatura i dychtatura i denatura.

0 0
ID:17578

normal

POCHÓWEK NA WAWELU CZYLI UCIECZKA DO PRZODU.Takich własnie "dowodów wdzięczności za wspaniała prezydenture" obawiał sie Kaczynski i dlatego załatwił z Dziwiszem pochówek na Wawelu gdzie dostęp jest ograniczony i pod specjalnym nadzorem.

0 0
ID:17586

kujawiak

Cyklisto właśnie "za"! Czy może jeszcze sobie myślą, że "za" to będziemy przepraszać! Przepraszać za potop szwedzki, za Grunwald, za I i II wojnę światową a może też za "masowe katyńskie samobójstwo na nieszczęsnej rosyjskiej ziemi? Ja przepraszać nie będę i wiem, że Ty też nie.
Kortyzol co mam napisać o Zaolziu? Podaj konkrety o jaką datę ci chodzi 1919r. czy 1938r. a może 1945r. Słyszałeś kiedykolwiek o Księstwie Cieszyńskim? O itp. napisał Cyklista w P.S

0 0
ID:17607

Anioł

ten nieszczęśnik ,który zszedł był "dzięki" krzyżowi ,już nie jest bezdomny,już mieszka w Domu Pana.

0 0
ID:17670

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA