"Szef włocławskiego PiS, poseł Łukasz Zbonikowski nie...

"Szef włocławskiego PiS, poseł Łukasz Zbonikowski nie wyklucza jednak, że osobiście stanie do wyścigu o prezydencki fotel. Na pytanie, czy nie szkoda mu będzie zrezygnować z funkcji parlamentarzysty odpowiada, że tylko z wielkiej miłości do miasta mógłby to zrobić.

- Musiałbym naprawdę kochać Włocławek i wszystkich mieszkańców tego miasta, aby poświęcić się i zrezygnować z mandatu poselskiego – mówi poseł Zbonikowski."

8 komentarzy

Jacek

Co by nie powiedzieć - praca posła na pewno jest łatwiejsza od pracy prezydenta miasta. Gdybym miał taki wybór, jak on - wolałbym być posłem. Ale jeśli chce, to mu zabraniać nie będę. Jest młody, a nie jak najczęściej kandydaci w wieku emerytalnym, więc dużo jeszcze przed nim. Jeśli wystartuje, to może nawet go poprę.

0 0
ID:17619

barbapapa

a moze posel Zbonikowski w rodzinnym Kowalu powalczy o jakis fotel? jednak nie posel Zbonikowski woli byc "maszynka" do glosowania w PiS niz za cokolwiek odpowiadac.. i dobrze bo zniszczy to co jeszcze w tym miescie zostalo a co nie daj Boze przyjdzie Mu do glowy stawiac pomnik i krzyz Kaczynskiemu i temu SP i temu na tym padole...mam nadzieje ze dieta poselska skutecznie zatrzyma Go na Wiejskiej ,tam mniej grozny...

0 0
ID:17625

kortyzol

Co mu tak twarz opuchła ?Spasł się ?

0 0
ID:17627

Pinokio

Niech spada na szczaw pod Kowalem.

0 0
ID:17635

igor112

Pinokio nos Ci rośnie. Zbonikowski do Kowala, Pałucki do Fabianek, Kopaczewska do Brześcia, Pawlak i Wojtkowski do Lubrańca, panowie ze spółek miejskich na do siebie na wieś, Kukucki na Kubę i macie wiochę. Ciesz się, że ich macie bo na mapach pisaliby, że Włocławek leży koło Smulnika

0 0
ID:17638

Viki

Włocławek na mapach jest już od kilku stuleci. Jak jeszcze tych w/w w planach nie było. I da sobie radę. Myśleć!

0 0
ID:17667

acha

A mnie się podoba ta kandydatura - jest młody i wykształcony i gada wcale nie od rzeczy, wywołuje duże emocje przeciwników, bo czują w nim zagrożenie dla swoich posadek. Ja jestem ZA!!!

0 0
ID:17677

Golum

Zapomnieliście dodać, że Zbonikowski wygląda normalnie, nie ma defektu, nie jest gruby, ma proste usta i nie ma wykrzywionej twarzy, a więc nie trzeba się go wstydzić. Aha, mówi i pisze poprawnie, bez błędów w przeciwieństwie do bełkotu Pałuckiego i Krzysia YYYYYYY Kukuckiego.

0 0
ID:17680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA