Czy ktoś słyszał o sobotnim wypadku na rondzie...

Czy ktoś słyszał o sobotnim wypadku na rondzie Popiełuszki obok zapory? Podobno pijani młodzieńcy uderzyli w mur ronda z predkościa ok 100km/h.Może ktoś zna szczególy ?W prasie i w internecie nic nie ma na ten temat .

6 komentarzy

Menel

Szukasz krwi to wal do rzeżni.

0 0
ID:17730

Kinia

Też myślałam że dowiem się czegoś wiecej na temat tego wypadku ale niestety nadal nic nie napisali.

0 0
ID:17740

boss

Jechałem chwilę później do pracy, samochód koloru czerwonego - marki nie rozpoznałem, wbity w mur. samochód raczej do kasacji, chociaż pewnie się wyklepie :), jechałem jakieś 2 min po pogotowiu, ale uczestników wypadku nie widziałem.

0 0
ID:17744

Marek

To rondo postawił Skrzypek jako pomnik, trzeba nie miec rozumu aby zatwierdzic taki mur na rondzie, niebezpieczny i zasłania, nie widac czy ktos jedzie z przeciwka. Grządziel miał zglosic naduzycia jakie popelniono przy jego budowie, no ale jakos cicho - wszyscy chodza na wolnosci a ludzie sie zabijaja - kto nastepny.

0 0
ID:17748

Ciekawe

Że nasza kronika ,,Policyjna'' o tym milczy -pachnie tu chyba blokadą informacji .A podobno brali w tym wypadku udział kreweni miejscowego notabla ....

0 0
ID:17765

sportowiec

Do Marka.
1. Grządziel zgłosił. Sprawa w sądzie.
2. Mur jest właśnie po to by go było z daleka widać i żeby zbliżajacy się do ronda zwolnił! Niestety na debili nie ma rady i zawsze znajdzie się dureń który nie zauważy nawet takiej przeszkody.

0 0
ID:17766

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA