PAP podała dzisiaj ,że Polacy okradali skarbonki w...

PAP podała dzisiaj ,że Polacy okradali skarbonki w kościołach
austriackich .Zostali złapani /39 -letni men i jego 22-letnia partnerka/.Myślę,że to nie katolicy , bo kradli a po drugie żyją na "kocią łapę" .

7 komentarzy

katolik nie z wyboru

A ja myślę że to jednak katolicy . Zagorzały katolik jest złym człowiekiem .

0 0
ID:17800

Zbyszek

Ciekaw jestem jaki z ciebie katolik i jak zyjesz z zona / podaj nr. telefonu/ to z nia porozmawiam, kradli bo bida ich zmusila, biednego nie okradli - winni sie z nimi podzielic bo byli biedniejsi - tak nakazuje wiara, wystepujesz w roli katolickiego sedziego - czy wiara nie przysłoniła "Ci" rozumu.

0 0
ID:17802

a

Zbyszek:)trzeba bronić naszych bo Polacy wcale nie są gorsi od innych nacji. Czyżby tylko Polacy kradli? Wszędzie kradną np.:
Niemiec ukradł paliwo:
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090710/POWIAT11/257141136
Bułgar portfel:
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100330/POWIAT08/237481595
A już w kradzieżach sklepowych wyprzedzają nas Amerykanie, Japończycy, Anglicy, Włosi, Francuzi i nawet Niemcy:
http://biznes.interia.pl/news/polacy-ukradli-towar-za-5-mld-zl,1394850

I niby za granicą mamy najgorszą opinię, ktoś tu chyba wykonuje krecią robotę. Jeszcze jedno zasadnicze pytanie kto się przyczynił, że miliony Polaków musiały z braku pracy opuścić kraj i wyjechać? /pewnie znów mi zarzucą, że nie piszę na temat bo mam braki w zrozumieniu tekstu he,he/

0 0
ID:17809

ja ja

To własnie katolik to złodziej.

0 0
ID:17810

cent

kobieta , która chciała zgładzić kota zamykając go w pojemniku , jest osobą bardzo religijną , codziennie uczęszcza do kościoła . A ta przyłapana , złodziejska polska para też była rozmodlona , codziennie ,gorliwie uczęszczali do kościoła , a że codziennie do innego? widać mieli takie upodobanie.

0 0
ID:17811

szuja

To dzięki Solidarności doznali takiej bezbożności.Hahaha

0 0
ID:17815

kujawiak

Ja też niestety musiałem gnać do innych krajów żeby przetrwać. Polacy nie są najgorsi w złodziejstwie czy chamskim, buraczanym zachowaniu. A prawda leży jak zawsze pośrodku. Widziałem załatwiających się przy głównej drodze Czechów, Słowaków i Niemców. Skansenem buractwa w Polsce jest Kraków od piątku do niedzieli, bo to czas imprezowania angoli lub okolice Oświęcimia z zachowującymi się jak nadludzie z III Rzeszy żydami z Izraela.
A już największe bydło jakie widziałem w hotelu zrobili Francuzi i to w hotelu we Francji. Jaki z tego wniosek? Nie jesteśmy wyjątkowi ani jako jakaś tam elita ani jako przykład buractwa czy chamstwa. Co wiec jest istotne? Ano to, by nie godzić sie na zbydlenie, dając osobiście odpór niezależnie od narodowości.

0 0
ID:17820

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA