No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena...

No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena to godzenie ludzi we Włocławku.Ale jaja.

10 komentarzy

barbapapa

a kogo z kim chce godzic Zbonikowski?czyje interesy z czyimi? jaki z niego zrobil sie negocjator no no... kolejna zagrywka tym razem na meza opatrznosciowego?? kto da sie nabrac na te plewy ? tylko glupek...

0 0
ID:17858

wyborca

@ Szuja
Uważasz, że najlepszym kandydatem byłbyś Ty? Co za bzdury wypisujesz, czy choć znasz człowieka ?

0 0
ID:17864

szuja

Czy ja znam Melexa? Buhaha

0 0
ID:17869

jp

jak to kogo chce godzić,ano siebie z Kukuckim.

0 0
ID:17872

wyborca

Jeśli pan poseł Zbonikowski wystartuje w wyborach samorządowych to myślę, że będzie miał wielkie szanse zostać młodym i skutecznym prezydentem naszego miasta.

0 0
ID:17876

Do szui

Dobrze, ze ty masz jaja, mam nadzieję, że dwa, bo z tego co piszesz to wydaje się żeś kastrat.

0 0
ID:17881

ben Jakov

Pomyśleć, czego to ludzie nie robią, żeby do historii przejść: ponad 2,5 tys. lat temu niejaki Herostrates podpalił świątynię Afrodyty w Efezie, by do historii przejść - udało się. Nasz włocławski poseł celebryta chce mieć w CV notkę, że kandydował w wyścigu prezydenckim.

0 0
ID:17882

szuja

Do szui

Dobrze, ze ty masz jaja, mam nadzieję, że dwa, bo z tego co piszesz to wydaje się żeś kastrat.
---------------------

Końcówka twojego postu powinna brzmieć następująco...bo z tego co napisałeś... a nie ...z tego co piszesz...
A wydawać by się mogło na początku żeś gość oblatany a tu okazuje się zwykły ...

0 0
ID:17885

seven

A mnie interesuje co skłoniło tak wybitnego posła do
powrotu do samorządu ?.
Czyżby nie wierzył w zdobycie mandatu do parlamentu z partii
jedynie prawych i sprawiedliwych ?.
Czy też przewiduje niechlubny koniec tej wodzowskiej partii na krajowej scenie politycznej ?.
Po prostu nie chce mi się wierzyć że jego motywacją jest
zrobienie czegokolwiek pozytywnego w naszym mieście.

0 0
ID:17886

zbuntowany_kaloryfer

Tak gwoli uzupełnienia komentarza Bena Jakova: dziś byśmy powiedzieli, że Herostrates był obłąkany. Miał obsesję sławy i rozgłosu, podczas gdy był zwykłym szewcem. Doszedł do wniosku, że wymarzoną sławę może mu przynieść tylko paskudny, zbrodniczy czyn (wg Teopompa i Strabona) - dlatego zrobił to, co zrobił. Świrniętego szewca wyklęto (oczywiście po tym jak ubito na amen) i zakazano nadmieniania o nim we wszystkich publikowanych dokumentach, co oczywiście przyniosło odwrotny skutek;)).

0 0
ID:17887

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA