Jaki ... wymyślił sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu...

Jaki ... wymyślił sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu ulic zbiegniewskiej i kruszyńskiej? OK. być może jest bezpieczniej, ale korki zaczynają się już od wiaduktu na Jadwigi!!! Kolejne "wąskie gardło" we W-ku :-((

7 komentarzy

janek

czy tych, którzy "usprawniają" ruch w naszym mieście nikt nie kontroluje i nie ocenia skutków ich działania???? Te "usprawnienia" powoduja korki na Kruszyńskiej ale także na moście i ul. Lipnowskiej. Jazda po tym mieście to horror i o dziwo nie z powodu kierowców ale z powodu działalnosci służb drogowych. Czy na tych pomysławych dobromirów naprawdę nie ma rady??

0 0
ID:17998

Włocławiak

Jak widzę w lokalnej TV uśmiechniętą zawsze buzke pewnego dyrektorka z MZD to szału dostaję. Zawsze ma coś na usprawiedliwienie działalności swojej firmy. Realia weryfikują te ich wynalazki. Jedyna dobra rzecz jaką ostatnio zrobili to usprawnienie skrzyżowania ulic Chopina i Wroniej.

0 0
ID:18006

Rambo

podpisuje się pod tym postem to co zrobili to masakra

0 0
ID:18022

edek

dosyć korków mamy w mieście, zlikwidować te światła, wczoraj stałem 23 minuty w korku, to skandal, co za .... to wymyślił

0 0
ID:18025

ja

Widocznie jakaś partyjna szycha miała problemy z wyjazdem z domków i ustawili swiatła by Ci z rzadzącej góry mieli łatwiej a plebs by miał trudniej. Proponuje zwinąć asfalt i zostawić go wyłącznie tam gdzie jezdzą włodarze Włocławka.
Zycie we Włocławku zaczyna być coraz bardzej żenujące

0 0
ID:18027

Ja

Juz jezdzi się prawie po staremu, ciekaw jestem kto za to zaplaci. Kto poleci ze stołka, przeciez to bylo wyrzucenie kasy w błoto

0 0
ID:18048

teraz niech

wyjda mieszkancy sasiadujacych obok blokow i zablokuja calkiem droge bo sie zatruja terz SPALINAMI .....

0 0
ID:18075

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA