najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek jest...

najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek jest Pan Andrzej Kazimierczak,na pewno oddam na Pana Kazimierczaka głos,pozdrawiam Aneta G

8 komentarzy

maks

radny Kazimierczak razem z radnymi PiS-u i WWS wpisuje się jako hamulcowy rozwoju miasta,miejmy nadziję,że w nadchodzących wyborach,społeczeństwo Włocławka pozbędzie się takich radnych ,nie mówiąc już o prezydenturze.

0 0
ID:18003

Arek

Być może chcesz go poprzeć za nową matematykę. To on właśnie był autorem słów: ze 100 mln. wydano 30 mln. co stanowi 9%. Nieodkryty talent!

0 0
ID:18017

Marco

Masz rację w sprawie Kazimierczaka. Ci, którzy używają określeń "hamulcowy", czy Koalicja Antyrozwojowa, nie ma żadnego pojęcia o tym co piszę. Ważne aby powtarzać to co mówi naczelny klakier SLD. Smutne. Ludzie nie dajcie się omanić.

0 0
ID:18019

sportowiec

Maks! No to napisz co przyhamował. Tylko proszę nie kompromituj się powielaniem bzdur Kuku o partnerstwie publiczno - prywatnym.
P.S. Ekipa Pałuckiego jest tak cienka, że na wytłumaczenie swej nieudolności zostały jej tylko bzdety o koalicji antyrozwojowej i hamulcowych. Moja rada. Mocniej naciskać gaz i tworzyć koalicję prorozwojową. Ale to trzeba niestety umieć.

0 0
ID:18020

ZIBI

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

0 0
ID:18028

keypaks

ciekawi mnie czy tez glosy oddadzą ludzie z którymi pracuje na co dzień radny...

0 0
ID:18036

anonimka

ja tego też jestem ciekawa, zastanawiam sie czy ta pani jest z rodzinki czy pracuje tam u niego w zakładzie....

0 0
ID:18057

maks

Sportowiec!masz krótką pamięć,kto blokował chociażby przebudowę Pl.Wolności- między innymi oczywiście Kazimierski.Ale,dlaczego odrazu w tym temacie przywołujesz Pałuckiego.Jak chcesz wiedzieć to,nie jestem zwolennikiem Pałuckiego,ale uważam,że Włoclawek jesi bodajże najbardziej zaniedbanym miastem,spośród miast tej wielkości, nawet mniejsze miasta lepiej się rozwijają.Dlaczego tak jest,ano dlatego,że od lat we Włocławku przez wiele lat rządzą ludzie,którzy nie potrafią,albo nie umieją.Po drugie,to Włocławek protestami stoi,a jak wyżej pisałem to radny Kazimierski międzu innymi bierze w tym udział.

0 0
ID:18071

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA