politykiem co dotrzymuje słowa jest pałucki ostatnio w...

politykiem co dotrzymuje słowa jest pałucki ostatnio w pomorskiej rozliczli go z wykoanania planu programu i napisano że cały jest zrealizowany Taki prezydent się jeszcze nie zdarzył w miście i dlatego ma mój głos

9 komentarzy

Dawidek

W tej gazecie to już chyba ze 2 lata napisali że zrealizował juz wszystkie obietnice... buhahha
Jakie miasto - tacy ludzie

0 0
ID:18009

seen

Poparcie takich analfabetek jak @aga kompromituje Pana Prezydenta.

0 0
ID:18013

kujawiak

Aga jeśli Twój rozum tak Ci dyktuje to szacunek i kłaniam głowę, głosuj zgodnie ze swym przekonaniem. Ale nie powołuj się na media bo coś tam napisali…a ile w tym prawdy? Masz myśleć sama! Chcesz by media za Ciebie myślały? Twój wybór ma polegać tylko i wyłącznie na Twym własnym przekonaniu! Nie na tym co Ci podsunie gazeta. To wymaga wysiłku bo samemu trzeba dociec co jest prawdą a co złem. Trzeba samemu obserwować, oceniać, konfrontować z tym co podają media i dopiero wtedy Twój Wybór będzie słuszny .
P.S w/w uwagi nie są skierowane przeciw p.Pałuckiemu to dotyczy wszystkich kandydatów!! Chcę tylko zasygnalizować problem manipulacji medialnej czyli „czwartej władzy”.

0 0
ID:18014

romek

@seen - to chyba mało elegancka wypowiedź. Najwyraźniej antyrozwojowej koalicji puszczają nerwy.

0 0
ID:18016

Rambo

przestań z ta agitacją zobaczymy skład kandydatów przed wyborami

0 0
ID:18021

janusz

no, w lewicowej gazecie złego słowa na swojaka nie napiszą

0 0
ID:18024

Dariusz

Realizuje swój plan w ponad w 80 %. To jest fakt. Ale jeszcze jest wszystko w realizacji, to co najważniejsze, zresztą ogląda obrady Rady Miejskiej i opozycja jest beznadziejna w większości. Ci z PiSu i WWS chcą zająć stołki, zresztą to samo było z WORDem, ośrodkiem egzaminatorskim na prawo jazdy, facet bez kwalifikacji, nawet na egzaminatora aut osobowych, uciekał po nominacji dziennikarzom i kamerom, dyrektor i radny jednocześnie plus bywalec konferencji politycznych. Niestety Pałucki jest lepszy do tej religijnej sekty z PISu i WWS. Tylko niech ten Pałucki pozbędzie się tego klakierstwa co się pojawia koło niego, jego rzecznik jest beznadziejna, czy to córka Urbana czy Rydzyka, bo też gada jakby była nawiedzona, albo tej z MPEC, wszędzie sie drze, Pałucki jest minimalnym standardem jaki prezydent powinien być, aby Wloclawek szedl do przodu, za Paluckiego moze wejsc ktos kto jest dynamiczny i merytoryczny, ma wizje rozwoju, widzi Wloclawek jako duze miasto. Zbonikowski to populista, mlody demagog, widziliscie go na pielgrzymce ? BO ja widzialem, moja corka szla teraz, szedl ten Lukaszek obok trzech ksiezy i jak sie dziennikarze i telewizje porozjezdzaly to zniknal z prowadzenie grupy do Czestochowy i jego pielgrzymowanie skonczylo sie do granic miasta. Brawo, pokazac sie to cos, a i ciekawostka zawsze siada w pierwszej lawce, jaki on skromny. Co prawda jeden z ksiezy, tez powinien isc dalej, bo wazy jak ja i moja corka razem wzieci, ale to moze dlatego ze ja oszczedzam i pracuje, a inni tylko siedza i licza co rzucili. Niszcza oni kosciol oj niszcza.

0 0
ID:18029

Wyborca

Tak Tak
Wierz w to co piszą w "Po...".
Oni są naprawdę nieomylni i neutralni politycznie.
Po.... to laurka SLD i naprawdę żal mi takich ludzi jak ty.

0 0
ID:18040

Witek

Ja też zagłosuje na Pałuckiego. Sam go oceniam, bez niczyjej pomocy.

0 0
ID:18068

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA