Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie...

Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie dzialania jakie podejmuje w obronie Waszego dobra. Moja walka z oszolomstwem jest ciezka ale mam nadzieje, ze juz niedlugo poprzecie mnie przy urnach. Czas oddac miasto i Rade Miasta w rece dobrego gospodarza w pelnym zakresie. A takim Gospodarzem jest jak wiecie tylko Andrzej Palucki.
Dziekuje za slowa wspracia, ktorych pelno jest na forach, telefony i listy.
Nie poddajmy sie PISOWI i PO, walczmy o nasz Wloclawek.

7 komentarzy

cool

Jeżeli ktoś w Pałuckim widzi dobrego gospodarza to chyba nie wychodzi z domu i nie ogląda tego co się dzieje.Gdyby każdy z nas brał z niego przykład to już dawno został by zlicytowany przez komornika i eksmitowany z własnego mieszkania.Żółwie tempo,partactwo i brak koordynacji robót widoczne jest na każdyn kroku.Najlepszym gospodarzem miasta i kandydatem na radnego może być tylko ktoś niezależny od polityczych idei, a takich niestety brakuje.Na początku "Blok Troski" skupiał ludzi niezależnych politycznie,ale kiedy przyczepił się tam Horonziak wiekszość odeszła.

0 0
ID:18080

Robin Hood

Jane, wrzuć na luz.

0 0
ID:18081

Włocławianiuuuniuś

Drogi Towarzyszu!
Jestem gotów poprzeć Pana Andrzeja pod jednym warunkiem:
- niech zrobi porządek w Urzędzie Miasta. tzn. niekompetencja wydziału inwestycji oraz nadzoru doprowadza wszelakie inwestycje poprawiające nasze Miasto do ośmieszenia:
1. ul. Kapitulna, ul. Okrzei, plac Zielony Rynek, Bulwary, .... a jak usłyszałem że przebudowa Stadionu ma kosztować ok. 40 mln to już mi ręce opadły. za taką kasę to można postawić drugi taki nie niszczące już i tak istniejącego (omyłkowo zaprojektowanego).
Brak jakiegokolwiek nadzoru nad nimi, łącze z samowolką którą zaczyna się od projektantów do wykonawców , włącznie. Inwestycje mają służyć nam włocławianom a nie temu co zagląda albo przejeżdża przez nasze miasto - i tu przykład prawo-skręt z ulicy Kościuszki w ulice Okrzei, ironia i sarkazm w wypowiedzi szefostwa MZD jest wręcz kpiną z nas włocławian. Brak koordynacji inwestycji drogowych. Ten pan chyba nie mieszka we Włocławku!!! Tylko nie mów mi że ktoś nie zrobił wcześniej nic z tzw remontem dróg w naszym mieście, bo Ci sami ludzie zasiadają nadal w urzędniczych pokojach za rządów poprzednich prezydentów.
JAK ZROBI Z TYM PORZĄDEK JESTEM DWOMA RĘKAMI NA ZAAA.
Pozdrawiam

0 0
ID:18082

Pola Batumi

Rojenia i sny o potędze. Krissowi marzy się władza "w pełnym zakresie", bo w demokratycznym zakresie lewica się nie odnajduje. Żadnego porozumienia z innymi ugrupowaniami, wieczne kłótnie i tęsknota za władzą stuprocentową jak w minionej epoce. A gospodarz niczym gospodarz domu z Alternatywy 4, ostatni z gatunku piewców Komitetów Wojewódzkich, czerwona wizytówka Włocławka - magnes na inwestorów... z Białorusi chyba...

0 0
ID:18085

Taaa

Tylko my stoimy w słusznej kolejce i tylko nasza kolejka jest słuszna bo my w niej stoimy ,a stoimy na przekór przeciwnej kolejki ,która popełnia bład uwazając ,że jest słuszna ...blablablalba -kabaret ,,Dudek'' już to dawno udowodnił ...

0 0
ID:18086

xyz

słaba prawicowa prowokacja, niby kosztem Krisssa :) Coś ich ostatnio zabolało i muszą parę wypuścić :D Andrzej nie jest idealny, ale szanuje lewicowe tradycje (np. ma w głębokim poważaniu opinie opozycji i mieszkańców), a prawica nie ma żadnych ideałów. Prawica jedyne co dobrze robi, to wykorzystuje narzędzia religijne i niespożytkowane moce przerobowe niezliczonej ciemnoty. Zmiany w końcu przyjdą i na nich przyjdzie koniec...

0 0
ID:18112

jp

Od WWS-U,PIS-u i innych insektów uchroń nas panie

0 0
ID:18141

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA