Moje modlitwy wysłuchane, ten koszmarny obiekt jaki chciano...

Moje modlitwy wysłuchane, ten koszmarny obiekt jaki chciano postawić niedaleko Wiślanina i Reala, Focus Park nie powstaje. Chwała Panu, chwalmy Go!

8 komentarzy

jadzia

Nie wiem czy koszmarny ? Ale domyślam się,że należy chwalić Pana Prezydenta , prawda ?

0 0
ID:18212

logarytm

Ej Jadziuniu. nie mieszaj Pana Boga do brudnych spraw! a tak wogole to uwazasz ze Bog nie ma nic innego do roboty tylko zajmowac sie jakimis glupotami...? wstyd ze wzywasz Jego imie na daremno tego na religii uczyli????

0 0
ID:18217

pfff

no super. jaki budynek by nie był, byłby ładniejszy od tego syfu jaki tam jest od kilku ładnych lat, siedlisko pijaństwa menelstwa i wszelkiej patologii. i Media MArktu tez nie będzie? super wrecz cudownie :/ co za chorzy ludzie tu mieszkają. A skoro to toudi jest odpowiedzialny za zablokowanie inwestycji, to juz wiem na kogo nie głosować.

0 0
ID:18222

focus

Ludzie, UM już dawno wydał pozwolenie na budowę, niestety inwestor nie zaczyna budowy, mówił o kwietniu, potem o czerwcu, a potem końcu sierpnia. Inwestor nic nie robi, pozwolenia ma. Zresztą na ich stronie piszę, że miasta do 50 tysięcy mają mieć FOCUS PARKI, a reszta to FOCUS MALL, więc sami lokując we Włocławku FOCUS PARK zaprzeczają swojej strategii. U nas powinien powstać taki obiekt jak w Piotrkowie Trybunalski - FOCUS MALL. Nie jesteśmy Świdnicą, mamy ponad 115 tysięcy mieszkańców w granicach miasta, a przecież są jeszcze obrzeża jak Nowa Wieś czy Szpetal Górny, które formalnie nie należa do Włocławka, a rzeczywiście tworzą je Włocławianie.

0 0
ID:18223

Stacha

Oj źle się modliłaś i nie czytałaś prasy a pewnie Radyjko Ojca słuchałaś i Telewizje Trwam ogladałaś a wszyscy wiedzą,że w w listopadzie maja ruszyć prace.

0 0
ID:18225

Maxi Kaz

Takie gadanie, że miasto zasługuje na Focus Mall bo ma ponad 100 tysięcy mnie rozbraja. Firma nie jest od tego żeby dostosowywać inwestycje do tego co kiedyś sobie napisali na stronie internetowej, tylko strona internetowa ma nadążać treścią do prowadzonych inwestycji :) Włocławek jest już mocno nasycony obiektami wielkopowierzchniowymi, a ma jeszcze powstać dodatkowy obiekt przy Kapitulnej (tereny po jednostce wojskowej). Focus dużo ryzykuje nawet budując Focus Park, może rzeczywiście się wycofa. Firmy co roku badają rynek, być może wyniki za 2010 nie wypadają dla Włocławka zachęcająco. Ale tego nie wiemy, bo nikt ich nie publikuje, sporo kasy trzeba za nie zapłacić, informacja to też towar. Bawi mnie wiara w to, że kieszenie konsumentów nie mają dna, otóż mają dno i inwestorzy to wiedzą i nie budują tam gdzie się nie opłaca lub przestaje się opłacać.

0 0
ID:18228

zal.pl

Będzie obiekt, cudowny, miejmy nadzieję,że nie powstanie:
http://www.muratorplus.pl/s/image/thumbnails/31488/image/1b242f033f25f398fb44d45c307ae340e1a63d26_300x0_romiar-niestandardowy.jpg

I jeszcze piszą, że nowoczesny, żal.pl PGR były nowocześniejsze.

0 0
ID:18233

a

Focus /tł. koncentrować się, skupiać/ Tak Drodzy Rodacy pracujcie, jeszcze raz pracujcie jak braknie etatu to starajcie się o drugi. Po wyczerpującej pracy koncentrujcie się tylko i wyłącznie na tym gdzie wydać pieniądze. A po ciężkiej pracy i wydaniu ciężko zarobionych pieniędzy sięgnijcie po „niezależne” media /nie Myślcie samodzielnie my Myślimy za was/ …MY wam powiemy co macie robić. TAK w skrócie wygląda niewolnictwo XXI wieku.

0 0
ID:18241

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA