Panie Dziwisz... ...przyglądam się panu i Jarkowi...

Panie Dziwisz...
...przyglądam się panu i Jarkowi Kaczyńskiemu i widzę,że wiele wspólnego was łączy.Pan byłeś swego czasu szefem, wielkim szefem w Watykanie,Jan Paweł 2 miał tam mało do powiedzenia,tam rządził don Stanislao.JP2 był tylko twarzą a faktycznym szefem byłeś pan.To samo w Pałacu Prezydenckim,nasz były prezydent był w nim tym samym co JP2 we Włoszech,równiez tylko twarzą.Po śmierci naszego papierza straciłeś pan władzę,wielką władzę,pana szczęście,żeś sobie obecną fuchę zalatwił za życia szefa znaczy się bo nie sądzę,żeby Benedykt oddał Kraków w pana ręce.Jarek przez ostatnie 4 lata z kawałkiem był postacią nr 1 w Belwederze i poza nim,Lechu był tylko twarzą niestety,był tylko człowiekiem wybranym na tę funkcję ale jak obserwowałem,nie czuł się w tej roli dobrze.No i teraz niejaki Komorowski pozbawił go i Pałacu i władzy,władzy przez duże W.No i dostał chłop małpiego rozumu tak samo jak i pan. Czekam spokojnie,czym i jak to się zakończy,osobiście nie wróżę a przede wszystkim nie życzę ani panu ani Jarkowi powodzenia w dalszej pracy zawodowej.Wasza porażka będzie oznaczała powrót mojego kraju do jako takiej normalności.

7 komentarzy

Marian

Do Grzeska - podoba mi sie Twoja wypowiedz ktora podzielam, napisales bardzo delikatnie, rozumnie i prawdziwie ale czy ktorys z nich zrozumie - tego sie obawiam, to sa ludzie innego pokroju i tak nisko nie patrza - a szkoda z tego najwieksza plynie dla kraju

0 0
ID:18325

katarzyna

Zgadzam się z Grześkiem, i też mam nadzieję że długo nie będę czekała na normalność.

0 0
ID:18326

kortyzol

Części od roweru też się zużywają ,nawet pedały.

0 0
ID:18327

Stacha

Brawo Grzesiek - tak wygladała prezydentura Lecha. Może "małpki" były dla Jarka- biedny nie zdążył wypić - Bronek mu przeszkodził.Jarek dostał małpiego rozumu i to chyba nie da się wyleczyć.

0 0
ID:18329

wyborca

@Grzesiek
Będę modlił się za Twoje zdrowie, o rozum już za późno.

0 0
ID:18336

rolnik

Już ,to widzę jak się będziesz modlił. Ty na pewno nawet nie umiesz tak na prawdę się pomodlić jak większość pseudo katolików.

0 0
ID:18339

wyborca

@rolnik
Za Twoje zdrowie też, tak jak potrafię.

0 0
ID:18342

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA