Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy...

Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy części
1. Religia
2.Prawda o wtc
3.Kto rządzi światem
Życzę cierpliwości w oglądaniu a może każdy zacznie decydować o swoim życiu sam.

3 komentarze

a

Robin:) pomyliłeś filmy ten, o którym piszesz nie jest filmem, którego link wkleiłeś. No ale jesteśmy tylko ludźmi każdy może się pomylić:) mi też się zdarza:)

Co do filmu przedstawionego, jaki był faktyczny cel przeprowadzenia zamachów?
wg mnie:

- „Zamachy terrorystyczne” z 11/9/2001 dały możliwość (poprzez sfabrykowanie przez tajne służby przeróżnych "dowodów") do agresji na Afganistan i Irak. Podobną metodę mogą zastosować wobec każdego innego państwa.
- Zamachy te dały możliwość zwiększania praw i kompetencji
policji i tajnych służb USA, z jednoczesnym ograniczaniem praw obywatelskich – rzekomo dla ich własnego bezpieczeństwa i dobra.
- I co najistotniejsze: stworzenie psychozy zagrożenia "globalnym terroryzmem" (i innymi globalnymi "zagrożeniami") ma ostatecznie uzasadnić konieczność utworzenie globalnego rządu – bo chcą nam wmówić, że tylko taki globalny rząd będzie wstanie zaradzić (wymyślonym) globalnym niebezpieczeństwom.

A kto faktycznie sprawuje władzę w „USA” – banksterzy. A kim są faktycznie banksterzy?
"Pozwólcie mi wydawać i kontrolować narodową walutę, a nie dbam kto wydaje prawa" - Mayer Amschel Rothschild /a kim był Rothschild? W Internecie znajdziecie/

0 0
ID:18359

robin

Faktycznie to nie ten link moja wina że wkleiłem nie to o co mi chodziło. Na video google jest pod tytułem "Zeitgeist Final Edition" (polskie napisy)film trwa 2:02 minut.

0 0
ID:18366

a

Robin:) nie przesadzaj, nie przejmuj się swoją winą! Jeśli ludzkość miałaby tylko takie winy to ziemski świat byłby krainą miodem i mlekiem płynącym. A co do pierwszej części filmu "Zeitgeist Final Edition" /Religia/ ja się z tym nie zgadzam. Jestem chrześcijaninem ale nie katolikiem i powiedzenie "tu i teraz" /w tym filmie/ bardziej mi pasuje to wyznawców Talmudu niż do chrześcijan różnych odłamów!

0 0
ID:18395

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA