Uwaga. Ostrzegam przed kupnem jakiejkolwiek części w SKLEPIE MOTORYZACYJNYM przy ulicy O.... ( na przeciwko KK )
Pewnego razu zamówiłem część do mojego auta o wartości 260zł. Podałem markę, model , rocznik itp. i do tego potrzebną część dokładnie wybrałem razem ze sprzedawcą z katalogu. W sklepie musiałem zostawić 50 zł zaliczki< za którą nie otrzymałem żadnego pokwitowania. Za częścią czekałem ok. tygodnia(zapewniano mnie że max. 2 dni) po czym okazało się, że część ta znacznie różni się od tej którą zamawiałem.( całkowicie inny rocznik auta.). Powiedziałem, że poczekam jeszcze kilka dni na dobrą część ale mi odmówiono, więc poprosiłem o zwrot zaliczki i tu pojawia się największy problem!! Właściciel sklepu powiedział mi,że zaliczki nie dostanę bo nie chce odebrać towaru. Po co mi coś co nie jest potrzebne i jeszcze mam za to płacić? I w ten sposób nie mam ani towaru ani zaliczki 50zł. Po tym jak nie chciałem wyjść ze sklepu zanim nie dostanę pieniędzy właściciel nawet wezwał ochronę. Po ich przyjeździe wyszedłem a oni powiedzieli żebym się nie przejmował bo z podobnych problemów(wskazując na właściciela) przyjeżdżają na interwencję kilka razy w tygodniu. Wnioskuje, że nie byłem pierwszym oszukanym klientem tego sklepu.. Po prostu ..... ....... i .......