UWAGA! Uszkodzone czerwone Cincuecento. 15 września około...

UWAGA! Uszkodzone czerwone Cincuecento. 15 września około godziny 13.10 na parkingu przy Kauflandzie na wysokości Apteki najechano na zaparkowane czerwone Cincuecento. Uszkodzeniu uległ brawy tylny błotnik. Sprawcą jest kierowca srebrnej Skody na łódzkich numerach rejestracyjnych. Ponieważ poszkodowanego nie było na miejscu zrobiłem fotografię samochodu sprawcy i zgłosiłem rzecz na Policję. Poszkodowany powinien się zgłosić na Komendę Policji celem zgłoszenia zdarzenia, odnalezienie sprawcy, który się oddalił nie będzie problemem. Policja ma moje namiary i chętnie poświadczę zaobserwowaną sytuację.

5 komentarzy

tomasz

Miło że się Pan tym zainteresował i zaangażował w sprawe. większość ludzi przeszłaby obok takiego faktu obojętnie. Oby więcej taki ludzi w naszym mieście.

0 0
ID:18378

TTT

BRAWO !!!!!!!! Warto to jeszcze umieścić na innych portalach, nie wiadomo, czy właściciel czyta ten portal, chociaż jest to jedyny portal w tym mieście, gdzie nie ma CENZURY !!!!!

0 0
ID:18380

Patrol

Oczywiście próbowałem umieścić ogłoszenie wszędzie. Na wielu włocławskich portalach nie ma takiej możliwości, na stronach radia wcale nie można umieścić takiego ogłoszenia. Wysłałem maila do stacji radiowych i mam nadzieję, że podadzą informację na antenie. Najpopularniejszy chyba portal Q4 nie umieścił tego ogłoszenia wcale, ciekawe czemu. Często im się zdarza cenzura ale chyba to ogłoszenie nie razi w niczyje dobrze rozumiane interesy. Mogę dodać, że osoba poszkodowana miała za szybą legitymację inwalidy.

0 0
ID:18388

świadek

Bardzo proszę administrację portalu aby utrzymała przez kilka dni tę informację na pierwszym miejscu na liście o ile to możliwe.

0 0
ID:18390

kierowca

mam nadzieje że sprawca zostanie szybko namierzony i pociągnięty do odpowiedzialności za zniszczenie mienia.

dla tych którzy przechodzą obojętnie koło takich sytuacji- szkoda ze w wasze auto jakiś szaleniec uderzył i zwiał

0 0
ID:18418

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA