Dlaczego kierownik stoiska z kosmetykami i torebkami na...

Dlaczego kierownik stoiska z kosmetykami i torebkami na pasażu w markecie Kaufland nie reaguje gdy jej pracownice przez pół dnia przesiadują z jakimiś podstarzałymi kobietami od których czuć alkohol i często mają nie świeży wygląd dosłownie odstraszają.Ostatnio chciałam tam zakupić lakier do paznokci ale zobaczywszy ten widok zrezygnowałam. Fatalna wizytówka i reklama.

10 komentarzy

szuja

Bo kierownik ma pasję szewska i lubi bardzo ....

0 0
ID:18593

koci kasztan

Parszywy donosiciel. Co cie to obchodzi? A jak ci się gdzieś nie podoba to tam nie chodź.

0 0
ID:18595

anna

Racja ostatnio przechodziałm obok stoiska i moją uwagę zwróciła torebka, podeszłam ją obejrzeć a za ladą stały oprócz ekspedientki jakieś 2 starsze kobiety od których czuć było alkohol, dziwie się że te Pani które tam sprzedają mają takich znajomych....świat schodzi na psy.

2 0
ID:18596

Jola

dlaczego nie zgłosisz tego bezpośrednio do kierownika?

0 0
ID:18598

Ha

I ty bedziesz podstarzała a twój wyglad będzie miał wiele do zarzucenia a byc może będziesz jeszce gorzej wyglądac niz one chyba szukasz tam pracy zgryzliwa

1 0
ID:18604

eliza kowalska

Rację ma Anna...bo nie wiadomo czy ekspedientki przyszły tam na kawę czy do miejsca pracy....Zgadzam się w 100% fatalna wizytówka...wolę iść do Rossmana....

0 0
ID:18610

pielgrzym

moze warto sie go zapytac osobiscie zamiast pisac o tym w intenecie?

0 0
ID:18611

fan- meleksa

te panie co tam stoją to wynajęta ochrona ...nie zakładają firmowych mundurów bo robią na czarno a wypłatę mają codziennie w towarze - trzy wina o smaku jabłko i malina

0 0
ID:18618

Edzio

Moze to cba

0 0
ID:18620

slonce

co za ludzie jeszcze zyja gorzej niz hitlerowcy ja znam bardzo dobrze to stoisko i nikogo pijanego jeszcze nie widzialam chociaz jestem tam codziennie ci co wypisuja takie glupoty to chyba zalezy na pracy i zeby te panie wygrysc zajmijcie sie lepiej prawda i swoimi sprawami konfidenci

1 1
ID:18680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA