miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca...

miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca kadencja dla wójtów, burmistrzów i prezydentów. Proponuje, aby podsumować prace oraz zachowanie naszych włodarzy.
Co kilka dni omawiać będziemy jeden z "GRZECHÓW GŁÓWNYCH", dziś to LENISTWO.(napiszmy czy któryś z tych włodarzy "popełnił taki grzech")miłej zabawy

8 komentarzy

logarytm

Co tu pisac!!! Wszyscy razem popelnili ten sam grzech LENISTWO MYSLOWE!!!!! gdyby mieli rozum i pomysly ... ale gdzie tam to co ich podnieca to sie nazywa kasa.... i tyle.

0 0
ID:18692

Zenon Ziobro

Lenistwem jest niechec do oderwania stolka od d... niektorych burmistrzow + np. burmistrza Kowala Golembiewskiego Eugeniusza

0 0
ID:18693

Kazimiera Wielka

Burmistrz Kowala Eugeniusz Gołębiewski nie chce odkleić sobie stołka od tyłka - taki jest leniwy.

0 0
ID:18694

Pytanie

No dobrze ,ale Wy ponownie pódziecie do wyborów i ponownie zagłosujecie na miernoty bez autorskiego programu ,na miernoty bez odpowiedzialności personalnej ?

0 0
ID:18696

WŁOCŁAWSKA KULTURA

Jedna wielka olewka. ani zastępca prezydenta od kultury, ani naczelniczka nie zrobiła przez 4 lata NIC.

0 0
ID:18697

burmistrz tudzież wójt

a ja tam myślę , że wszyscy burmistrzowie wójtowie są tak zapracowani, że nie mają czasu już na nic. Rodziny zaniedbane, żony siedzą w domach i oglądają telewizję, a dzieci niejednokrotnie wychowuje ulica. Urlopu nie mają czasu wybrać trzeba im będzie płacić za niewykorzystany, a gdzie inspekcja pracy.A ten w kowalu się przykleił, odkleją go, mer Moskwy też był panisko i już go nie ma.

0 0
ID:18705

cyklista-wylogowany

Dlaczego zaraz grzechy główne ?
Zacznijmy od Dekalogu.Czyż nie przyjemniej debatować nad przykazaniem "Nie pożądaj żony bliżniego - nadaremnie" i jak w tej kwestii wypadają radni,burmistrzowie i prezydenci.
Kto przoduje w tym rankingu ?

0 0
ID:18717

WIELKIE PODSUMOWANIE

cyklisto-wylogowany, proponuję abyś poprowadził cykl "dekalog" jako odrębną zabawę może być bardzo wesoło, pozdrawiam.

0 0
ID:18721

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA