Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie... o...

Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie...
o tym kto w najbliższe święta chce mieć fotel prezydenta zbonikowski szeryf -pis jest przebiegły niczym LIS, wie jak ludzi oczarować grochóweczką ich częstować, jak janosik honorowy zrobił festyn wystrzałowy, chciał wyborców swych podkupić tanią zupką ich przekupić, raz na miesiąc śle gazety to jest szczyt, lecz ci ludzie co go znają ciągle psy na nim wieszają chciałby zostać prezydentem ze swym jarkiem -konkubentem lecz w wyborach się wyjaśni czy ma szanse książę z baśni

Bóg zapłać drodzy parafianie oceniajcie me kazanie

9 komentarzy

Śmieszka

Kazanie poniżej pasa.Masz racje łatwo na kimś psy wieszać,opinie komuś popsuć,gorzej naprawic.Polecam książki do nauki historii.

2 8
ID:18892

logarytm

Fajnie napisane fakt ale czy to pomoze zeby ludzie dupska ruszyli na wybory>>>? Powiem tak: "Jesli nie chcesz MIASTA I SWEJ ZGUBY NA WYBORY MASZERUJ WLOCLAWIAKU LUBY" Kazdy rozsadny czlowiek zdaje sobie sprawe z tego ze danie wladzy takim mlokosm to jak danie malpie brzytwy... za 10 lat prosze bardzo ale nie takie siusiumajtki maja miec nasze sprawy w swoich niedoswiadczonych rekach... Dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane... i nie pomoze swiety Boze jak duecik CHMIEL I ZBONI zrobia sobie z miasta poletko doswiadczalne... wody w dupki naleje sie nam mieszkancom.. Licze na madrosc i odpowiedzialnosc mieszkancow mimo wszystko

8 2
ID:18893

ktosik

No ładnie dawaj wiecej trzeba im obrzydzic rzadzenie mami

5 2
ID:18900

fan- meleksa

niestety delikatnie kazanie zostało ocenzurowane i nie wyszło w całości brakuje cd. rymu ....raz na mc śle gazety to jest szczyt jego.... pod......ty

4 1
ID:18907

logarytm

EJ KTOSIU! a moze zkrzykniemy sie i zrobimy anty wyborczt heppening... czas najwyzszy bo panoczki na razie sa bezkarne a pobozni bardzo i takim wiara sprzyja... RETY SOS DLA MIASTA>>>

3 0
ID:18909

tadek

dobre sobie :]

0 0
ID:18913

zbuntowany_kaloryfer

Sympatyczne "kazanie";)
Logarytm, osobiście jestem dobrej myśli: pisowskiej hordzie nie damy się!

4 1
ID:18914

fan- meleksa

jeżeli komuś się spodobało i chciałby abym mu stworzył podobne rymowanki o dowolnej tematyce mogę

0 0
ID:18915

fan- meleksa

jeżeli komuś się spodobała rymowanka mogę napisać więcej na dowolny temat jesli chcesz zostaw namiary chętnie popisze mam mc urlopu

0 0
ID:18916

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA