Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na...

Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na głosowaniach, które to rewelacje tak mocno komentował pan kukucki wszędzie gdzie tylko się dało. Ja chcę podzielić się moją dzisiejszą obserwacją: Dzisiaj tj. 6 października 2010 o godzinie 12:05 pod multikino podjechał służbowy samochód urzędu miasta (taki biały peugeot z pierwszą rejestracją w mieście) z którego wysiadł pan kuzniewicz oraz kukucki z towarzyszącą panią i weszli do kina. Pytania zachodzą: co robił kukucki w kinie w godzinach pracy? czy służbowy samochód urzędu utrzymywany z naszych podatków jest do dyspozycji każdego mieszkańca włocławka, gdyż nie wiem jak ocenić kukuckiego, który nie jest pracownikiem urzędu miasta a korzysta z owego samochodu? Do kuźniewicza się nie czepiam bo z racji sprawowanej funkcji z samochodu korzystać może. Domniemam, że kukucki przyjechał z ofertą na ciepło z empecu na zime, aby kino nie musiało rozpalać ognisk pod ekranem, tylko do jasnej ciasnej dlaczego za moje pieniądze, mało za ogrzewanie się płaci?

9 komentarzy

hehe

to nie wiedziales? w czasie pracy chopaki z um załatwiają wszystko co trzeba - wizyty w redakcjach lokalnych mediów (wybory w koncu sie zblizają), wizyty w rozmaitych sklepach (widziałem na własne oczy) itp. mnie boli coś innego - np czemu dyrektor osir ma służbowy samochód, czemu 2gi i 3ci zatsepca prezydenta mają służbowe auta, czemu wszedzie gdzie sie da doją nas jak się da? kto im na to pozwala?

3 1
ID:18963

wloclawianiuuunius

Jeśli czyta to Chmieli albo Zboniu, nie chce być podpowiadający, prosze ksero zrobić listy obecnośći ew. książki wyjść z MPC-u. I się dowiedzieć czy było to wyście służbowe czy prywatne. Ale znająć życie to ich też pewnie nie było w pracy.
Co się dziwić - toż to Włocławek.

2 3
ID:18965

janusz palikot jp

na waszym portalu cenzura obowiązuje w jedną stronę ,jak się nazywa władze miasta ... to jej nie ma ,jak opozycję ... to ona jest. Taki to portal apolityczny

0 5
ID:18968

cyklista

Towarzysze i Towarzyszki
Obywatele i Obywatelki
Ludu Pracujący Miasta Włocławka

Nie będzie na tym portalu uprawiać demagogi burżuj i kapitalista.
Fabrykant gównianych wódek i jeszcze gorszych nalewek.
Krwiopijca i wyzyskiwacz żerujący na polskiej słabości do czegoś mocniejszego niż piwo.
Precz z portalu z podpalaczami kotów i komitetów.

Niech żyje niezależność portalu włocławek.info

2 1
ID:18970

Lis

a co ma poczać zwykły mieszkaniec miasta czyli Kukucki, jeśli prezydent zaprosi go do samochodu? Oczywiście może po odmówić i przejść się pieszo!!!! Ludzie opanujcie się. O cym wy tu piszecie?

1 0
ID:18989

Violetta

Zastanawiam się jako kto pracuje kukucki. Za co bierze pensję. Występuje ciągle w telewizji, konferencje. Czy my, podatnicy płacimy za jego nicnierobienie?

3 0
ID:18992

Bezpartyjny

W/w osoby były w kinie w celach służbowych. Wiadomość pewna i potwierdzona przez pracowników i kina i urzędu miasta.

0 0
ID:19009

Lotna

Widzę, że żal wam d.... ściska.

1 1
ID:19018

cyklista

W odpowiedzi na zarzuty "Lotnej" firma "ŻAL" sp.z o.o. z Kutna informuje,że dotychczas nie wyprodukowano w Naszych Zakładach tak dużych imadeł mogących ściskać wymienioną część ciała.

0 0
ID:19025

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA