Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na głosowaniach, które to rewelacje tak mocno komentował pan kukucki wszędzie gdzie tylko się dało. Ja chcę podzielić się moją dzisiejszą obserwacją: Dzisiaj tj. 6 października 2010 o godzinie 12:05 pod multikino podjechał służbowy samochód urzędu miasta (taki biały peugeot z pierwszą rejestracją w mieście) z którego wysiadł pan kuzniewicz oraz kukucki z towarzyszącą panią i weszli do kina. Pytania zachodzą: co robił kukucki w kinie w godzinach pracy? czy służbowy samochód urzędu utrzymywany z naszych podatków jest do dyspozycji każdego mieszkańca włocławka, gdyż nie wiem jak ocenić kukuckiego, który nie jest pracownikiem urzędu miasta a korzysta z owego samochodu? Do kuźniewicza się nie czepiam bo z racji sprawowanej funkcji z samochodu korzystać może. Domniemam, że kukucki przyjechał z ofertą na ciepło z empecu na zime, aby kino nie musiało rozpalać ognisk pod ekranem, tylko do jasnej ciasnej dlaczego za moje pieniądze, mało za ogrzewanie się płaci?