Szanowni Internauci "Zadaj pytanie Łukaszowi...

Szanowni Internauci
"Zadaj pytanie Łukaszowi Zbonikowskiemu" ta mini reklamóweczka (po lewej stronie)pojawiająca się na forum włocławek.info skłoniła mnie do napisania kilku zdań

W kwietniu po obchodach 70-tej rocznicy Zbrodni Katyńskiej wszedłem na forum wydawanego przez partię PiS we Włocławku
i ukazującego się nieregularnie periodyku.

Wcisnąłem-kontakt- i zwróciłem się grzecznie do Redakcji z zapytaniem.Oczywiście sprawa nie dotyczyła sensu stricte polityki ale właśnie tematu związanego z sadzeniem dębów upamiętniających osoby które zginęły na terenie Związku Sowietskiego.
Mam na myśli osoby,które urodziły się we Włocławku lub były z nim związane a były więżniami Kozielska,Ostaszkowa i Starobielska.

Liczyłem ze swej strony na elokwencję i pełną kulturę zasiadających w owym piśmie redaktorów.

Jak to śpiewał Michnikowski w piosence o pomidorach...minął sierpień,minął wrzesień już pażdziernik...
Oczywiście,oczywiście ,że podałem swój adres e-mail oczekując odpowiedzi.
Podejrzewam,że przysłowie "Jaki Pan-taki kram" ma z tym wiele wspólnego.

Po prostu prostu bufonada, zadufanie w siebie redagujących pisemko i brak minimalnego szacunku do pytającego ze strony redakcji świadczy niezbicie o "wysokiej" kulturze osobistej "redachtorów"
Ani be,ani me ani kukuryku.Żeby chociaż pocałuj się w ...cyklisto.
A zatem "Zadaj Czcigodny Internauto pytanie do Pana posła Łukasza Zbonikowskiego" i cierpliwie oczekuj odpowiedzi.
Chyba,że jest to nowoczesna zasada kontaktu:
"Czytelnicy pytają-Redakcja nie odpowiada"
Pozdrawiam

3 komentarze

gość

Koleś ja 2-a late już czekam mimo ponagleń. To H..... odpowiedziała po 7-u miesiącach /z ponagleniami/.

0 1
ID:19094

Kolo

Redakcja odpowie ale po wyborach, gdyż każda odpowiedź jednych zadowoli a innych nie zatem, reklama idzie, ludziemyslą że Zboniu coś robi, gada ze społeczeństwem a tu guzik, oszukaństwo jedne zwykłe i nic się nie dzieje.

0 1
ID:19096

seven

Czyli... pisz na Berdyczów...

0 0
ID:19113

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA