Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to...

Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to czysta kampania! To tylko świadczy o zachowaniu Pana Zbonikowskiego! Nie dość że cały czas wciska ludziom ciemnotę swoimi pisemkami, a teraz jego kolega robi felietonki! Boże widzisz i nie grzmisz! Tylko ciekawe dlaczego sam Zbonikowski nie zabierze głosu! Widać, że nie ma pomysłu na rozwój miatsa ale oszczerstwa to mu przychodzą łatwo! Wstyd,żeby poseł posuwał się do takich świństw! Coraz bardziej jestem pewien, że Zbonikowski jest skończony politycznie!

5 komentarzy

fan- meleksa

jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie za zbonikowskim tylko za autorem komentarza

3 4
ID:19102

he he

A z czym jest nieczysta? Ze ujawnia kupowanie mediow? Mieszkania dla urzednikow poza kolejoscia? To jest wlasnie kampania. I mam nadzieje na wiecej brudnych tajemnic.
Moze lepiej jak Person i Wojtowski chwalic na konferencyjkach Teodora?

3 2
ID:19105

wyborca

@strach
Co to znaczy "wciska ludziom ciemnotę"? Swoim komentarzem to Ty próbujesz zawracać Wisłę kijem. Pan poseł jest prawym i uczciwym człowiekiem, proszę to przyjąć do wiadomości.

2 3
ID:19106

Pan Zbonikowski musi

zostać prezydentem Włocławka, bo inaczej będą marsze z pochodniami. Włocławek wolny racz nam wrócić Panie

0 2
ID:19112

JP

do wyborcy -a może pan poseł Z.przypomni sobie jak siostrze swojego kolegi /panience/załatwił mieszkanie poza kolejnością.Ciekawe czy pamięta

0 4
ID:19119

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA