Dlaczego skrót NZS został po prostu zawłaszczony przez...

Dlaczego skrót NZS został po prostu zawłaszczony przez trzeciorzędnego posła, który bezkarnie wszystko neguje a w rzeczywistości nic nie ma do zaproponowania.

2 komentarze

Odpowiedznapytanie

Struktury studenckiego NZS we Włocławku powstają dopiero teraz, wcześniej we Włocławku istniał tylko NZS sportowy posła Z., nie rób ludziom wody z mózgu, wszystko jest w porządku. Ogólnopolski studencki NZS nigdy nie miał pretensji do małej sportowej organizacji z Włocławka, ten temat wymyślili dopiero teraz starzy komunistyczni działacze, którzy o ironio, należeli do socjalistycznych ZSMP i ZSP, a więc organizacji, która zwalczała wolnościowy studencki NZS od zawsze. Piszesz, że poseł "bezkarnie wszystko neguje", a ja nie wiem skąd się urwałeś, bo po 1989 roku krytyka rządzących jest dozwolona, milicjanci już nie wożą opozycji do lasu łamać im kości, milicję rozwiązano, każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii, tym bardziej poseł na sejm RP!

0 2
ID:19230

Ego

@Odpowiedźna pytanie
Szanowny, to Ty nie mąć wszystkim w głowie gdyż co mają jacyś tzw. pseudo studenci z pseudo uczelni z Włocławka do prawdziwego NZS-u. Widać że nic nie wiesz o NZS-ie i nie udawaj że masz pojęcie o czym mówisz. To co zostało uknute pod tyn skrutem we Włocławku przynosi wielki wstyd prawdziwemu NZS-owi, który nie był nigdy organizacją polityczną, tylko wolnoścowym ruchem studenckim. We Włocławku to nawet sport pod egidą tego posła jest upolityczniony, aż żygać mi się chcę jak patrze na tą przeciętność poniżej przeciętnej. Do roboty się weźcie nygusy jedne. Jestem normalnym bezpartyjnym, bez fobii obywatelem Włocławka, który społecznie bardzo dużo robi dla tego miasta. Pozdrawiam.

1 1
ID:19236

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA