Kujawsko-Pomorskie Biuro Planowania Przestrzennego i Regionalnego we Włocławku w wydanych przez siebie Planach Zagospodarowania Przestrzennego Województwa Kujawsko-Pomorskiego w roku 2003 zakładało w pozycji 11 Budowę obwodnicy miasta Włocławka.Termin realizacji inwestycji przewidziano do 2010 roku(!!!).
W tychże planach przewidziano Budowę przeprawy mostowej przez rzekę Wisłę wraz z budową drogi do miejscowości Fabianki (poz.149).Termin realizacji drugiego przedsięwzięcia zaplanowano po roku 2010.
Czy jestem zadowolony z planów realizacji budowy obwodnicy?
Ależ naturalnie.Rozmach i termin realizacji inwestycji wprawił mnie w osłupienie.
Czy będzie mnie satysfakcjonował zamysł zapisany w projekcie budowy drugiej przeprawy przez Wisłę ?
Chyba nie doczekam w doczesnym życiu realizacji.
Zabiorę profilaktycznie ze sobą do trumny aparat telefoniczny.Może ktoś z Czcigodnych Internautów łaskawie zlituje się i prześle mi w zaświaty przynajmniej jedno ujęcie nowego włocławskiego mostu.
Czy w tej sprawie maja coś do powiedzenia Radni Miasta tej i poprzedniej kadencji ?
Czy w tej sprawie ma coś do powiedzenia dyrektor Kujawsko-Pomorskiego Biura Planowania Przestrzennego i Regionalnego we Włocławku Pan mgr inż.arch. Bogusław S. ?
Schody,schody,schody...KABARET