Dzisiaj słyszałam w radiu HIT jak poseł Zbonikowski...

Dzisiaj słyszałam w radiu HIT jak poseł Zbonikowski przedstawiał swój program kandydata na prezydenta Włocławka.A ja mu już mówię nie!

9 komentarzy

Tost

ALE JAJA...

6 0
ID:19286

do wadera

a ty nieraz nie pijesz taka święta jesteś żeby innych oceniać, każdy popełnia błędy, po prostu nie głosuj i tyle po co te wypociny w necie

5 5
ID:19287

Czipendejl

Ważniejsze w tym programie jest to, że Zbonikowski chce rewitalizować plac wolności o którym pół roku temu mówił, że rewitalizacja placu nie jest potrzebna i będa to pieniądze wyrzucone w błoto. Wtedy na rewitalizację mielismy budżet unijny teraz włocławkie pieniądze

4 4
ID:19288

KOBRA

MOI DRODZY, czyż nie uważacie, ze że Zboniem dzieje się żle. Facet w tym wieku już nie pamięta co mówił i robił w marcu tego roku ? Nie pamięta jak urządzał pikiety, jak manifestował przeciwko rewitalizacji Placu Wolności ? Czy to czasami nie schizotrenia paranoidalna ? Cy to się leczy ?

3 2
ID:19298

Stacha

Zbonikowski przeszkadza - przecież to młody facet i mogło mu zaszkodzić albo raz zaszalał i wydało się. Poprzedni prezydent nie był abstynentem i co nie przeszkadzało? A Ty nie pijesz to pewnie kablujesz.

4 1
ID:19299

zbuntowany_kaloryfer

Wadera: ja także już teraz mówię Melexowi zdecydowanie nie.
Kobra: on doskonale pamięta co mówił i co robił nie tylko w marcu, ale i dużo wcześniej. Typ ten postępuje po prostu wg pIsuarowych norm i standardów postępowania, gdzie fakty, rachunek ekonomiczny i zdrowy rozsądek są tym, co najmniej się liczy;)

3 2
ID:19306

wolf

Tym gadaniem pośrednio przyznaje,że nie chodziło o jakieś tam dobro mieszkańców,ale o to ,żeby Pałuckiemu się nie udało. A co wygaduje w swoich pożal się Boże felietonikach ten niewydarzony polonista,to obraza rozumu.Swoją drogą,to przyczynek do zadumy nad naturą ludzką: do czego może się posunąć człowiek, by zaszkodzić drugiemu.

3 2
ID:19311

wadera

~Stacha | dziś, 10:20:09
Raz ? Masz bardzo krótka pamięć.A sprawa w Sądzie była? A winę za rozróbę bójkę kto wziął na siebie za obecnego nawiedzonego?Niech najlepiej do roboty nygus się weźmie a nie na tyłeczku zjazdy.

3 1
ID:19323

wadera

Jeszcze jedno ,a gdzie ja napisałam konkretnie,że On jest pijak. Ja napisałam ,że nie chcę by pijak był Prezydentem mojego miasta.

3 1
ID:19324

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA