Panowie z PiS i WWS skończcie wreszcie batalię oszczerstw i...

Panowie z PiS i WWS skończcie wreszcie batalię oszczerstw i szukania afer. Ludzie mają dość opluwania, szczucia, sugerowania nieczystych powiązań i spraw. Zacznijcie rozmawiać merytorycznie, jak cywilizowani ludzie. No chyba, że nie jesteście jeszcze na tym etapie i nie potraficie... Przykre w tym co robicie jest to, że tak zwana telewizją CW została przez was całkowicie zdominowana. To jest już telewizja pisowska. Nie dość, że do bólu nierzetelna przez co oszukuje widzów, to oszukuje również w ten sposób, że nie podaje które materiały są płatne. A to już temat dla skarbówki.

9 komentarzy

Monika

Myślę, że mieszkańcy Włocławka są na tyle dojrzali, że odczytują tą grę i wynik wyborczy PIS, WWS i PO będzie druzgocący.
Ja osobiście liczę na wybór Pana Pałuckiego w I turze i wprowadzenie ok. 15 radnych z list SLD, gdzie jest wielu wspaniałych samorządowców.

3 2
ID:19405

kleofas

Popukaj się w głowę droga Moniko, 15 radnych z sld. Podział będzie taki najprawdopodobniej - 6 - PO, 6 -Pis, 5 - Sld, 5 - Wws, 3 - Btow.

1 2
ID:19408

Misiek

Warstwa piasku, warstwa komunistow, warstwa piasku warstwa komunistów...

1 2
ID:19409

zero

Zero SLD i totalne zero dla wszystkich startujących w wyborach bo miejsca na listach wszyscy wykupili - zero demokracji.
Gdyby wybrano 15 "wspaniałych"wg.Moniki to tylko pozostało poprosić o azyl na Białorusi.
Jeżeli mamy tak płytko myślących wyborców jak Monika to można spodziewać się najgorszego.

0 2
ID:19410

sportowiec

A ja obstawiam następujący podział mandatów PO 12 PiS 8 SLD -5

1 2
ID:19411

Wawa

To co piszecie (kleofas, Misiek, zero i ty kandydacie) to jest nieszczęście dla Włocławka. To tragedia, bo nadal antyrozwojowa koalicja blokować będzie działania Pałuckiego.

Realnie patrząc na listy, to SLD ma najsilniejsze. Mam ogromną nadzieję, że zdobędzie większość, bo to zakończy tą wieczną wojnę podjazdową, polegającą na blokowaniu rozwoju Włocławka

3 1
ID:19413

PIOTR

Całkowicie zgadzam się z Widz 30 odnośnie CW24. Żenująco niski poziom warsztatu dziennikarskiego i całkowity brak obiektywizmu to w największym skrócie charakterystyka tej stacji. Wiewiórki donoszą, że firma ledwo dyszy finansowo i bardzo liczy na zbliżające się wybory. Czyżby układ ??????????????

2 0
ID:19419

do Piotra

Chłopcze przeczysz sam sobie. Jaki układ?
Łatwą kase mają Ci którzy już reklamują SLD, i jak to w mail-ach napisano MAJĄ WYŁĄCZNOŚĆ...... i taki morał z twojej wypowiedzi.
Niski poziom warsztatu.... to ty chyba poruwnujesz stacje TVN -u, bo nie porównujesz z TVK (bo tam monologi i atrakcyjność progrmów - z lat PRL-u)
Młoda telewizja działająca rok dużo zdziałała i się rozwineła... i życze rozwoju jej, bo TVK to już tylko rozwój w postaci (Naczelnik) się należy.

0 1
ID:19433

Anna

Nie wiem , co za mądrala wymyślił nazwę partii Prawo i Sprawiedliwość, ponieważ działalność jej to przede wszystkim nienawiść i zawiść.

1 0
ID:19445

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA