Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o...

Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o Włocławek " . NIESAMOWITE ! A gdzież oni do tej pory swoje troski skrywali ? NAJAKTYWNIEJSZA ZATROSKANA z nieukrywanymi aspiracjami do uczynienia swego męża pierwszym panem w mieście
przemawiała do nas chwilami dziwnym językiem.
m.in. mówiła ,że zrobi nam /będziemy mieli / " full wypas " No , chyba się nie przesłyszałem ?
JA , WYBORCA NIE ŻYCZĘ SOBIE , ŻEBY pretendentka do łańcucha prezydenckiego przemawiała do mnie takim żargonem.

"full wypas " niech robi sobie i małżonkowi prywatnie , w domu ,w zaciszu michelińskiej ,leśnej zieleni.
AHA !, jeszcze jedno ,pretendent do urzędu prezydenta miasta powinien wiedzieć,że w mieście nie ma dzielnic a są osiedla , a obiecywanie ,że w każdej dzielnicy będzie basen , to tak jakby podawać adres na Berdyczów.
A'propos basen , " siostro basen proszę " hahahaha !

3 komentarze

vist

A jednak się przesłyszałem , nie było "wypasu". Ten cholerny ,mój niedosłuch. PRZEPRASZAM PRETENDENTKĘ.

1 0
ID:19497

emabe

jak nie było jak był? słyszałem wczoraj, mało się nie udławiłem kartoflem. full wypas dla młodzieżyt czy coś, możliwe że już to wycięli, bo troche trzoda...

0 0
ID:19505

pieszy

I ja słyszałem w lokalnej tv, jednak przeglądając materiał video na youtube ze zdziwieniem stwierdziłem , iż tej frazy nie ma w wypowiedzi kandydatki. Co to ? przyszedł walec i wygładził ? Jeszcze nie było startu a już wiarygodność słabnie.?

0 0
ID:19531

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA