czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie...

czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie to mądrzy ludzie i wiedzą jak było z basenem. Po co wciska ciemnotę? Cieszmy się WSZYSCY że budowa basenu rusza!!! Panie Lewandowski niech Pan poszuka innej pracy np. przy ukadaniu kostki brukowej bo przed kamerą głupstwa Pan plecie

6 komentarzy

A

Co dzieje się w Patformie czy ktoś może opisać więcej?
Opuszcza jej szeregi kolejny członek, oto jego wypowiedź:
Przewodniczący koła miejskiego nr 6 Platformy Obywatelskiej Cezary Wujciński zrezygnował z członkostwa w partii. Powodem tej decyzji była zła atmosfera wewnątrz włocławskich struktur.
Wybór Andrzeja Kazimierczaka jest tym czymś co przelało czarę goryczy... Zaczęło się od wyborów we włocławskiej PO, gdzie obecna przewodnicząca używając metod znanych z PRL doprowadziła do swojego wyboru. Wygrywając wewnętrzne wybory doprowadziła do wyboru nowej Rady Powiatu, gdzie znaleźli się tylko jej zwolennicy.
Moja decyzja jest odpowiedzią na to, co obserwowałem i czego doświadczyłem w ostatnich miesiącach funkcjonowania włocławskich struktur Platformy Obywatelskiej. I jest ona wynikiem braku zgody na zachowania odbiegające od mojego wyobrażenia etyki i dobrych praktyk w życiu publicznym. Chciałbym wyraźnie podkreślić, że nadal bliskie są mi ideały będące podwalinami istnienia Platformy Obywatelskiej w naszym kraju. Wciąż uważam, że najistotniejsze dla rozwoju naszego miasta są kwestie powiększania zakresu wolności gospodarczej, liberalizacji życia społecznego i budowy społeczeństwa obywatelskiego. Z przykrością stwierdzam, że sytuacja we włocławskich strukturach Platformy Obywatelskiej, postawa i działalność osób wchodzących w skład ścisłego zarządu w mieście są dalekie od tych ideałów, a nawet pozostają w bezpośredniej sprzeczności z nimi. Nie godząc się na takie funkcjonowanie tego środowiska i nie widząc możliwości poprawy obecnej sytuacji zdecydowałem o opuszczeniu szeregów tej partii.

0 1
ID:19516

patrze na to i mysle

Stary kotlet odgrzewasz. Nie dostal sie na listy bo cienki byl. Podkulil ogon i poszedl do SLD do "DreamTeamSpad".

Myslal, ze szal w mediach zrobi a tu lipa, nikogo jego udawane oburzenie nie interesuje.

1 0
ID:19518

Stacha

Ile zapłacił za swoje miejsce na liście SLD?

1 2
ID:19525

he he

Zaplacil wszystko co wiedzial, w promocji dolozyl honor.

0 0
ID:19546

anka

Dziennikarze ze stacji CW są bardzo nieobiektywni,nie wiem po co ta telewizja powstała...chyba tylko i wyłącznie do krytykowania Prezydenta Pałuckiego.

0 2
ID:25027

dzonny_killer

za to dziennikarz i właściciel tv kujawy jest super mega cool fool ;-) wypas obiektywny... hahaha

1 0
ID:25071

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA