miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej...

miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej opinii,ale jak słyszę Zbonikowskiego,to jestem chory,jak można mówić ,że ma się program i jeszcze się chwalić,że pisali sztabowcy,młody człowieku ty do Pałuckiego nie dorastasz,weż się do roboty,oczywiście fizycznej,ty fuksem dostałeś się do polityki,i tylko mącisz,bo nic innego nie potrafisz,wystarczy przykład pl.Wolności.Pobożne życzenia,i stek fantazji,ty nazywasz programem.Tak na marginesie budowy dworca,to zap.dra.Skrzypka,on ci powie jak to się buduje na przykładzie przejazdu na ul Kaliskiej.

8 komentarzy

barbara wasielewska

Za dużo reklamy o tym panu.Ja na pewno nie będę na niego głosowała.

5 5
ID:19510

kilo

mojego też nie zamieścili, chyba tu jest cenzura, czy to coś złego, że napiszę, że problem psychiatryczny u niektórych polityków jest, aż nazbyt widoczny? Zwłaszcza jedna partia,skrajnej prawicy powinna zasięgnąć konsultacji u specjalisty z tej dziedziny> ja już też mam dość jak ich słucham, koszmarrrr....

6 4
ID:19511

kat

Zbonikowski ma szanse podobne jak sprzedawca lodów na Alasce ... i tu i tam znajdzie się paru chętnych, ale będzie to niegroźne dla ogółu ...

6 4
ID:19513

wola własna

reklamy zdecydowanie więcej widzę, ale o obecnej władzy. W mediach, tv lokalnej przez cały rok i zmęczona już jestem rozkopanym włocławkiem, który został doprowadzony do tego stanu nie dla naszego dobra, tylko dla dobra własnego - wyborczego. Każdy ma prawo do własnego głosu - ja zagłosuję na Zbonikowskiego - na młodą krew. Pozdrawiam

3 4
ID:19515

cyklista

Zarzuty wobec moderatorów portalu włocławek.info i posądzanie o cenzurę są ze wszech miar niesłuszne i bezpodstawne.
Pisząc te słowa nie mam najmniejszego zamiaru podlizywać się Redakcji.Dlaczego w moich postach (oprócz wykasowania skrótu wulgaryzmu) nie ingerowała ręka "cenzora".

Piszę posty ostre,prześmiewcze i bardzo cyniczne (aż do bólu) ale nie ingeruję w sprawy zdrowia psychicznego atakowanych osób ani nie wypowiadam się o nich w sposób powszechnie znany jako obrażliwy.

Można zrobić "zastrzyk" pacjentowi ale przy iniekcji dożylnej nie należy mu ubliżać.

2 1
ID:19520

fan- meleksa

musiał się podeprzeć armią ludzi do napisania planu wyborczego bo sam o niczym nie ma pojęcia ale chociaż się przyznał że sam nie napisał zapewne osoby które mu pomagały mają już zapewnione posadki w razie ewentualnej wygranej .......... ale na szczęście ten zawodnik ma marne szanse cały czas sie tylko kompromituje nie jestem za pałuckim czy innym ale mr poseł jest śmieszny

2 2
ID:19522

Stacha

Ogólnie to Włoclawek nie ma prawdziwego gospodarza- każdy z doskoku, nikt nie przejmuję się losem mieszkańców . Wybierzmy człowieka który mniej mówi a więcej czyni. Jak na razie są tylko obiecanki i piękne wizje ale to już przerabialiśmy a pozostała szarość i byle jakość.

4 2
ID:19524

rozbawiony

"...Piszę posty ostre,prześmiewcze i bardzo cyniczne (aż do bólu) ale nie ingeruję w sprawy zdrowia psychicznego atakowanych osób ani nie wypowiadam się o nich w sposób powszechnie znany jako obrażliwy.
Można zrobić "zastrzyk" pacjentowi ale przy iniekcji dożylnej nie należy mu ubliżać"

Zapomniałeś napisać "cyklisto", że do tego masz o sobie wysokie mniemanie, jak dla mnie za wysokie, dużo za wysokie! w polityce też jest taki jeden co myśli o sobie w superlatywach, a inni jakoś gorzej-" to nie ludzie to wilki!" haha

1 0
ID:19582

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA