ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na...

ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na prezydenta chce budować pas startowy dla samolotów w Kruszynie. Będzie wyprowadzał pieniądze podatnika - mieszkaca włocławka do Gminy?? Tam może budować wójt z podatków mieszkańców Gminy a nie miasta. Może ten Pan chce być wójtem??

4 komentarze

pinokio

No wlasnie! Zbonikowski nie ma pojecia o kompetencjach gmin miast czy powiatow... ale jak slyszalem co mowil o tym jak to latac beda biznesmeni z calego swiata do Wloclawka! to boki zrywac! Fantazje ma koles ze mucha nie siada! On i Barski to duet nie z tej ziemi i tylko patrzec jak UFO nami sie zainteresuje i biznes z marsjanami we WLOCLAWKU bedzie kwitl!!!Bajki dla dzieci czy glupota kandydata??? Trudno to odroznic....

3 1
ID:19636

ziomek

otóż można zrobić taką inwestycję..... "miasto" może wybudować lotnisko poza terenem administracyjnym miasta np dlatego, że nie ma miejsca na terenie administracyjnym miasta na utworzenie lotniska, samoloty mogą stwarzać zagrożenie itd itp można tu wymyślać wiele powodów.
No ale co do tematu lotniska to lotnisko jest świetną kiełbachą wyborczą, tym bardziej że o budowie ( o staraniach o budowe) słyszy się od bardzo dawna i ludzie są do tego optymistycznie nastawieni.
W konsekwencji ludzie będą mieli to co chcieli ( a i tak nie bedą korzystali)
A pan z PiSu będzie mógł latać na Cypr bezpośrednio z włocławka- po prostu bajka:)

3 1
ID:19637

fan- meleksa

poseł chce lotnisko bo dostał honorowe obywatelstwo Cypru i ma nadzieje ze jak zostanie prezydentem to bedzie latał co weekend z jarkiem chmielokiem na cypr pograć w golfa

3 0
ID:19643

cyklista

Przepraszam , że pozwolę sobie zadać pytanie.
Czy balon musi posiadać duży rozbieg ?

2 0
ID:19700

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA