Jako włocławianin czuję się urażony opinią Ł....

Jako włocławianin czuję się urażony opinią Ł. Zbonikowskiego o prezydencie Płuckim. Głosowałem na niego i uważam, że nikt nigdy tak wiele dobrego dla Włocławka nie zrobił. Trzeba dać mu szansę na dokończenie tego, co rozpoczął. Nikt tego tak dobrze nie zrobi jak on.

7 komentarzy

fan- meleksa

ileż to prawdy jest w powiedzeniu Z KIM PRZESTAJESZ TAKIM SIĘ STAJESZ
Zbonikowski od dziecka związany jest z kościołem jest bardzo dobrym psychologiem podobnie jak księża i ma nawet tą samą strategię jak tu zrobić żeby zarobić się nie narobić i zrobić ludziom wodę z mózgu skoro księża pełnią funkcje kapłana to czemu rozbijają się autami żyją w luksusie podobnie poseł skoro jest takim samarytaninem to czemu nie odda chociaż części swojego nie małego uposażenia potrzebującym. pomijam symboliczne kwoty przed kamerami pod publiczkę

5 2
ID:19772

Tobi

Pałucki nic takiego nie zrobił ,a przed wyborami w całej Polsce jak zawsze,wszyscy chcą się wykazać.Dotychczas nikt w mieście nie dokonał czystki w postci odcięcia towarzyszy i ich rodzin od dostępu do koryt. Szansy niestety nie wykorzystał i nie powinien już dotykać tego co rozgrzebał.Jak ktoś z takim rodowodem i kwalifikacjami nauczyciela zawodu może zmienić miasto?
Skoda ,że inni kandydaci również nie zasługują na miejsce w granitowym gabinecie, ale mimo wszystko ciagłość PZPR-owskiej władzy w mieście powinna się skończyć.

3 1
ID:19781

Winny

Tak s.......c jak Palucki to nikt nie zrobi.
Zielony Rynek bez konkursu na rewitalizacje
Bulwary betonowe kregi
Zwezone ulice. przykla Wiejska.
Przejscie podziemne przy Dworcu bez lagodnego zejscia tak aby bylo dostepne dala inwalidow ,matek z dziecmi na wozkach dla starszych

4 5
ID:19783

Olek

Winny otwórz oczy i pomyśl o tym, co mówisz. Nareszcie ktoś coś robi i robi to dobrze w tym zaściankowym Włocławku. A takim osobom jak ty nic się nie podoba, bo jak robi to po co robi, a jak by nic nie robił to znowu dlaczego nie robi.Naprawdę nie trzeba się domyślać, jaką partię reprezentujesz.

4 3
ID:19786

lep

Co za idiota ten winny.

3 0
ID:19789

Maria

ja i tak będę głosowała na Pana Pałuckiego. Mam dosyć gadania i przepychanki Pana Melexa. Już mielisy Pana Skrzypka, który nam tylko wsyd przynosił. Jeżeli ktoś mówi, że obecny prezydent nam daje kiełbasę wyborczą to trochę się z tym nie zgadzam bo wiem, że każdą inwestycję trzeba przygotować czasami latami by rozpocząć ją. Pozdrawiam tych zadowolonych i niezadowolonych. Pa!

3 2
ID:19790

Do Marii

Jezeli Ty nie widzisz jakimi metodami dziala Palucki. To wpolczuje Ci twego rozeznania politycznego.
Jatylko wilicze kilka
spolki miejskie obsadzone przez jedna opcje bylych komochow
przetarki wygrywaja firmy ktore nie potrafia sobie poradzi z wykonastwem
przebudowa DK1 Zielony Rynek rozgrzebana Kapitulna na lata
Jezeli Ty widzisz w tym pozytywy to wspolczuje.

2 3
ID:19797

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA