Nowa TV jest przerażająca i śmieszna zarazem. Z ludzi...

Nowa TV jest przerażająca i śmieszna zarazem. Z ludzi idiotów próbują robić. Pałucki najgorszy - koalicja antyrozwojowa, blokująca najlepsza. Ludzie się śmieją z tych bezmyślnych pomysłów na tendencyjność. Już nigdy nie będą uważać, że ta telewizja jest bezinteresowna. A hasło "Jesteśmy z Wami" to jakaś kpina!!!

9 komentarzy

Janek

Myslalem, ze to tv z charakterem ale od kiedy wdala sie utarczki co kwestjonuje jej neutralnosc. Zmienilem opinie. Liczy sie interes.

3 1
ID:19802

taa

gryzie co? nie wszyscy chodza na smyczy. Proponuje TVK ogladac niektórych sposob prowadzenia wywiadow z "konkurencja" to jest dopiero zenada.

2 4
ID:19804

KOBRA

Odwiedzili mnie znajomi z Bydgoszczy. Nic nie sugerując zawiozlem ich na bulwary ciekaw opinii na temat ich rewaloryzacji. Przyznam, że nie spodziewalem się tylu słów zachwytu. Zostałem zobowiązany do powiadomienia ich o ukończeniu całej inwestycji, bo jak mówią nie mogą sobie odmówić obejrzenia końcowego efektu, chociaż już, zwlaszcza z mostu jest co oglądać. Naprawdę mamy czym się pochwalć, a jak zostanie naprawiona ulica, to już naprawdę będzie cacko. Zacznijmy dostrzegać fakt, ze nasze miasto zmienia się na korzyść

7 2
ID:19807

cyklista

Proponuje nową nazwę dla telewizji.
" Recykling Canal " -Grandfather & grandson Ltd.Co.

4 1
ID:19828

rolnik

Ludzie!
Zdrowotne mi każą płacić a wy o browarach gadacie.

1 1
ID:19830

Kobra

Jak patrzyłam na " świętą Trójcę / Sobolewski, Chmielewski, Stocki/ to nie dobrze mi się robiło. Przecież to najmądrzejsi ludzie we Włocławku.Brakowało do kompletu tylko Zbonikowskiego.

5 1
ID:19832

REX

Oglądałem ostatnio trzech muszkieterów CH.,S.,S, w nowej niby telewizji. To żenada i parodia. Wstyd mi za tych kandydatów na radnych i za tv. Apel do obecnie rządzących - nie udzielajcie wywiadów dla tej .....

5 1
ID:19835

Winny

Czy wy nie widzicie jak Palucki was ogrywa. Jezeli chcecie zeby zawsze was oszukiwano i podawano nie prawdziwe informacje to glosujcie. Bedziecie mieli co macie
Firmy wygrywajace przetarki - nie kompetentne nie mogace poradzic sobie z wykonaniem zadan ktore zostaly przed nimi postawione.
Ulica Kapitulna zamknieta na lata
DK1 w przebudowie i wiecznymi opoznieniami
Zielony Rynek nie zakonczony na czas z monotonna kostka

0 2
ID:19837

Osa

Winny znowu klepiesz tą swoją formułkę jak na spowiedzi. Wreszcie zdejmij te klapy z oczu.

0 0
ID:19860

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA