To co się dzieje w S...., to skandal, dzisiaj byłem w...

To co się dzieje w S...., to skandal, dzisiaj byłem w dziale obsługi klienta i zostałem już nie pierwszy raz potraktowany jak intruz, pani ze stanowiska 1 odsyła mnie do pani ze stanowiska 2, a tamta do pani ze stanowiska 3, a pani ze stanowiska 3 jest zajęta sprzedażą kwiatów, co to za odsyłanie od Sasa do lasa nie chce się pracować to do widzenia, do domku paznokcie piłować

5 komentarzy

rolnik

To co się dzieje w S....,
Takie moderowanie ,to jak spanie na sianie .Nie wiadomo gdzie i z kim.Bajer na pełen ful.

2 0
ID:19840

janusz

dlaczego nazwa jest wykropkowana, co to za cenzura, domyślam się, iż chodzi tu o firmę z ulicy Komunalnej, zajmującej się wywozem śmieci, to też byłem nie raz przez te panie odsyłany od jednej do drugiej, do tego są bardzo niemiłe, w takim razie może tam powinno być tylko jedno stanowisko

1 0
ID:19844

LEON

Tam zawsze tak było.Jaki zarząd tacy pracownicy

2 0
ID:19847

włocławianin

trzeba było zgłosić prezesowi jakie ma pracownice

1 0
ID:19868

włocławianka

trzeba nazywać rzeczy po imieniu , no pewnie, ze o Saniko chodzi, sama nie raz byłam odsyłana od jednej kobitki do drugiej, ledwo się w drzwi wejdzie do biurka podejdzie a jaśnie Pani nawet nie spyta o co chodzi tylko odsyła do następnej, ta do następnej, dobrze, że we trzy są to któraś ostatecznie obsłuży.... już nie wymagam żeby miłe były bo na to liczyć nie można.....a szkoda!

1 0
ID:19898

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA