Dlaczego nowa Super Star - Kandydat na prezydenta popierany...

Dlaczego nowa Super Star - Kandydat na prezydenta popierany przez Samoobronę jeździ wypasionym BMW na białoruskich numerach i to od paru lat. Niby znany przedsiębiorca a nikt go nie zna!

3 komentarze

Pytanie

Mozet byt ,że to samyj gławnyj drug towariszczia Łukaszenki ,tolko on nie chocziet priedstawliatsja żitielom goroda Włocławeka???????? Kak J23 ?

2 1
ID:19862

cyklista

Mówiąc szczerze przypomina mi się sytuacja ze Stanem Tymińskim.
Nagle nie wiadomo skąd " Sama brona " wystawia kandydata na prezydenta w osobie nikomu nieznanego "znanego przedsiębiorcy".

Pretendent do tronu w wywiadzie telewizyjnym oświadcza,że jest włocławianinem z dziada pradziada.Lecz na dosłownie kilka dni przed ostatnim dzwonkiem nie dysponuje żadnymi konkretnymi materiałami mogącymi uzmysłowić wyborcom na kogo się decydują.

Mam pewne obawy czy decyzja zwlekania z przedstawieniem kandydata przez Pana Kuropatwińskiego nie jest spóżniona. Czas pokaże.
A może rzeczywiście taki czarny koń wystawiony w "Wielkiej Gonitwie Włocławskiej" trochę by namieszał.

Ciekawi mnie jakim zapleczem w postaci ludzkich zasobów dysponuje "Sama brona", bo przecież nie uwierzę że w przypadku wygranej doszłoby do przetasowań na scenie Urzędu Miejskiego.

2 1
ID:19867

kisia

A ja znam pana L............ Jeśli będzie tak samo dobrym prezydentem jak był pracodawcą to warto na niego głosowć,może jeszcze nie w tym roku ale za cztery lata.Mamy podobno stawiać na młodych .

1 0
ID:19880

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA