Pewien wygadany działacz lewicy trąbi że to nieprawda...

Pewien wygadany działacz lewicy trąbi że to nieprawda jakoby inwestycje skumulowały się w roku wyborczym. A jego własna spółka miejska miała po swojej stronie ponad rok obsuwy ze sztandarową inwestycją. Ponadto żeby w ogóle zdążyć przed upływem terminu zatrudniła do pomocy za ciężkie miliony obcą firmę z zewnątrz, inaczej skończyłoby się blamażem i utratą środków unijnych. Ten człowiek ma już u mnie zerową wiarygodność.

11 komentarzy

Pytanie

A kto to taki ? Może warto wiedzieć ?

4 0
ID:19882

seba

to chyba jakiś ciepełko.

1 0
ID:19892

misiek

To kuku zwany sokolnikiem

4 2
ID:19895

Lolek

Człowieku jak nie masz pojęcia to chociaż nie pisz głupot i nie zabieraj głosu bo się ośmieszasz na tym forum.

4 4
ID:19897

Inż

Ciepełko, widać że kopletnie nie wiesz na czym polega finansowanie projektuw z Unijnej kasy więc nie rób z siebie totalnego ignoranta, nie wypowiadaj się nie pisz bo szkoda czasu na tą żenującą głupotę

2 4
ID:19903

Onufry

Mieć u jednego zerową wiarygodność to malutki pikuś. Jeżeli atakowana jest lewica to wiadomo autor z prawicy. Sposób w jaki to robi wskazuje tylko na jedno ugrupowanie polityczne.

1 1
ID:19906

Ciepełko

Towarzyszu inżynierze, oskarżasz mnie o brak kompetencji, a w jednym zdaniu zmieściłeś aż 3 błędy ortograficze ("projektuw" zamiast "projektów", "Unijnej" zamiast "unijnej", "tą" zamiast "tę"). Zapewne mam przyjemność z absolwentem jednej z włocławskich "uczelni".

1 0
ID:19915

Filip

Ciepełko nie odwracaj kota ogonem. Który jest głupszy: głupi czy głópi?

0 0
ID:19930

Ciepełko

Filip, skoro mamy dyskutować o konkretach, to konkretnie co było przyczyną rocznego opóźnienia? Projekt wystartował w 2008 roku, w 2009 miały rozpocząć się prace, a skończyło się na tym, że dopiero w drugiej połowie 2010 ukończono dokumentację, naprędce znaleziono wykonawców i na jesieni przystąpiono do robót. A mądrala, któremu z mojej kieszeni płacą żeby nad tym panował większość swojej energii marnuje na szukanie haków mających pogrążyć posła opozycji i konferencje prasowe pod byle pretekstem.

0 0
ID:19932

ciepło,ciepło

~Filip | dziś, 14:30:47
Chyba filip z konopi

0 0
ID:19938

Pytanie

Oczywiście ,że to zupełny ,,przypadek'' -tak jak w skeczu Kabaretu Moralnego Niepokoju -ale naiwność to cecha wyborcy ...

0 0
ID:19991

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA