Czyli...? Ich kamieniami w ich ogródek! Tak, tak! Panie...

Czyli...? Ich kamieniami w ich ogródek!
Tak, tak! Panie prezydencie Komorowski – pan też. Panie premierze - pan! I pan! Jesteś pan nekrofil jak cholera i nic tego nie zmieni!
Ale po kolei...
Gdy - że tak powiem - nestor polskiej polityki zagranicznej – „prof.” Bartoszewski wyjechał podczas czerwcowej kampanii prezydenckiej ze sławną mową miłości do Jarosława Kaczyńskiego, że jest nekrofilem, powiedziałam sobie: „Czekaj ty zapluty i usmarkany dziadu! Już ja cię przyfiluję i przyjdzie czas, że nawciskam i tobie i twoim kumplom – od Wajdy, przez różne pały sińskie, liski Witaliski, gnojki biłgorajskie, anorektyczne stokrotki, zalane kolędy, kucyki i tego dupka od nabzdryngolonych muszek po chyżego roja i gajowego!”. I czekałam cierpliwie aż się trochę haczyków nazbiera na tą niby zgorszoną zboczeniem Jarosława antynekrofilską bandę, choć już w kwietniu na Okęciu były podstawy rozpoznania nekrofilii u Donka i Bronka (patrz foto z filmu i uchachane od ucha do ucha gęby Słońca Peru i gajowego) i czerwcowe szlajanki gajowego po kryptach wawelskich. Po jaką cholerę on tam się pchał? Na dodatek z chabaziami dla znienawidzonego śp.Lecha Kaczyńskiego. Czy to nie czystej wody nekrofilia? Ale machnęłam ręką i dalej czekałam...
I przyszła w końcu kryska na Matyska! Czytam dziś: „ Donald Tusk odwiedził grób matki.” , „Prezydent odwiedził grób bliskich”. Obfotografował się nawet nasz gajowy gorliwie jak na pierwszego obywatela przystało – z przodu, z tyłu, en face i na wszystkie sposoby.
Pytam dziś zatem „prof.” Bartoszewskiego i całą jego geriatryczną „kapitułę” – czy nie obserwujemy u gajowego przejawów nekrofilii, połączonej z ekshibicjonizmem? Jak to jest panie hmmm... „profesorze”? Jarosław nie ma prawa odwiedzać grobu Brata i Bratowej bo to zboczenie i powinien się poddać leczeniu. A jak to się ma do Bronka i Donka i ich latania po grobach? Oni nekrofilami nie są?

Czy nie czas, profesorku, wejść pod pierwszy lepszy stół i odszczekać ???

PS1. Idę szukać teraz dowodów na bolszewicką nekrofilię A.Kunerta by po raz kolejny dopytać się ałłłł... torytetu W.Bartoszewskiego co o tej grandzie sądzi...

PS2. Wczoraj przygotowałam wspominki z Pęksów Brzyzka i Tatrzańskiego Cmentarza Symbolicznego pod Osterwą na słowackiej stronie ale wirusy nagle powaliły i komputer i jego właścicielkę, wyłączając oboje z obiegu. Ale nic w sumie takiego się nie stało bo i w skasowanych wspominkach nie została sucha nitka na pierwszych nekrofilach państwa polskiego i było kilka fachowych pytań do fachowca w dziedzinie zboczeń - W.Bartoszewskiego.

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/...

http://www.fakt.pl/Prezydent-odwiedzil-grob-blis...

http://www.fakt.pl/Komorowski-odwiedzil-grob-par...

8 komentarzy

jan

Świecie czy Tworki?

3 2
ID:20046

goły

Kolejne ble, ble, ble, ble, ble.

0 2
ID:20049

Misiek

Warstwa piasku, warstwa komunistów, warstwa piasku warstwa komunistów.... i co ty na to ,,.......w czerwonym"

1 2
ID:20065

jaś

Od kiedy to bartoszewski jest profesorem ?????

6 0
ID:20066

Ronald Truck

Włazł goły na róg stodoły i ble,ble ble

2 1
ID:20072

pinokio

Johan ty na glowe upadles??? A tak wogole to do piet panu Bartoszewskiemu nie siegasz ty i wielu innych! Kazdy z was marzy o takim zyciorysie !!! To naprawde super chrzescijanskie wypowiedzi! WSTYD!!!

1 3
ID:20076

Ika

Pan Bartoszewski nigdy nie miał i nie ma tytułu profesora.Szanuję poglądy tego człowieka,mądrze mówi ale to nie zmienia faktu,że tytułu nie posiada...

0 3
ID:20079

j

Pinokio- jeśli tak dobrze znasz życiorys Bartoszewskiego ,to może Ty odpowiesz na te pytanie ,bo Bartoszewski nie odpowiedział ,może to już uwiąd starczy amnezja,ale to jest Twój to zapewne odpowiesz na kilka pytań?
Pytania, na które

0 2
ID:20086

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA