Może w końcu ktoś mi wyjaśni jak to było z tą sprawą...

Może w końcu ktoś mi wyjaśni jak to było z tą sprawą cypryjską kandydata pisu na prezydenta! Podobno jakiegoś meleksa uszkodził w hotelu na Cyprze! Najlepiej jednak by było gdyby to wyjaśnił sam poseł! W końcu kandyduje na prezydenta miasta a takiej funkcji nie powinna sprawować osoba, która lubi wypić i siadać za kółko! Bo za takiego kandydata, który sprzeda miasto za przysłowiową flaszkę to ja dziękuję!

4 komentarze

lajla

Nie rób z Pana Zbonikowskiego KOGOS KIM NIE JEST .To, po prostu człowiek godny zaufania.

2 4
ID:20091

iza

boicie się że on wygra wybory,trzeba by poszukać może miał dziadka w wermachcie

3 2
ID:20092

fan- meleksa

ja ci wyjaśnię kim jest zbonikowski to osoba która przed kamerami robi wszystko dla włocławka bezinteresownie. Skoro tak jest niech odda pensje posła biednym i zostawi sobie tylko 1300 tyle co zwykły człowiek ma na wegetacje to sprytny lis myśli tylko jak nabić kieszenie kasą a jego zachowanie jest żałosne tylko oczernia i wytyka błędy ale czy sam jest idealny??????????? hmmm

1 1
ID:20118

Pytanie

Do lajla - jak smakuje odgrzewany na starym tłuszczu schabowy? -no właśnie ,tak samo jest z tym ,o czym piszesz , więc zmień danie ....

0 0
ID:20135

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA