Lewe pachołki zajęte ostatnio klikaniem i resetowaniem...

Lewe pachołki zajęte ostatnio klikaniem i resetowaniem modemów żeby ich pupilek w sondażu u konkurencji rósł w siłę i doganiał wynikami poparcia demokratę Łukaszenkę. W gazecie lewizna już się udała, prezio ma już lepsze wyniki niż dyktator na Białorusi. Ciekawe tylko czy SMSy i karty SIM szły na koszt miasta, czy na koszt partii. Nie dowiemy się, bo dziadek mróz faktur nie pokazuje nawet radnym, zachowuje się jak straganowy cwaniak - nie podoba się, to sądź mnie. Każdy sondaż internetowy jest nic nie wart, jeden reset modemu i rodzi się nowe prawo głosu. Zgubi czerwonych ta ich nachalna propaganda, oj zgubi, każda lewizna ma krótkie nogi.

4 komentarze

Bogdan

A co ty tak sieęmartwisz o czerwonych drogi solidaruchu? Ty się lepiej popatrz co zrobiliście przez 20-lat.Zaraz do gara nie będziesz miał co włożyć a i na ołówk dla dziecka też braknie.

6 5
ID:20246

misiek

warstwa piasku warstwa komunistów, warstwa piasku warstwa komunistów....

2 1
ID:20250

Gość

Która grubsza warstwa ?

0 0
ID:20252

Jozin z Południa

Wyszedłem z moją Zochą dziś w miasto.
Powiem jedno: przyszła do nas REWitalizacyja. Plac wolności nam Zboniu z Pałuckim Zrewitalizowali. Ilesz to ładnych Elewacyji się zrobiło w tydzień czasu - można ?
Można bo Zocha mówi że to wybory, Tyle Banerów to i nawet w Nowym Jorku nie widziałem w latach 90 - tych.
Ciekawe jak długo te piękne kolory będą trzymały się tych elewacji.

1 0
ID:20268

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA