Panie Lewandowski Prezesie Spółdzielni Południe. Niech...

Panie Lewandowski Prezesie Spółdzielni Południe. Niech się prezes weżnie do pracy i przejdzie po osiedlu. Nasze osiedle jest najbrudniejsze ze wszystkich osiedli naszego miasta.Papiery, szkło po butelkach pozarastane chodniki trawą . Od wielu lat nie może Pan ustalić kto powinien sprzątać teren za przychodnią. Tam gdzie są trzepaki. Osiedle nasze jest smutne. Żadnej rabaty z kwiatami .Brak koszy na śmieci i ławek. Chyba jest co robić to tylko małe przykłady potrzeb. Wstyd aby kandydować na radnego.

7 komentarzy

Pytanie

Czy nie pomyślaleś ,że pan prezes nie mieszka na tym osiedlu i ma problemy mieszkańców w d........,natomiast nie ma w tym intymnym miejscu pieniedzy swoich pracodawców ,czyli nas społdzielców ,bo za co by się wybudował ? I ciagle trzeba mu o tym przypominać .

4 1
ID:20280

dasu

nie to, że jestem zwolenniczką kogokolwiek ale chyba przesadzasz.... na mojej części osiedla jest czysto, pracowników spółdzielni widać codziennie, są kosze i ławki, w koło przychodni jest czysto... jak masz zarzuty jakiekolwiek to pisz w swoim imieniu a nie całego "naszego osiedla"

1 4
ID:20282

Borek

Pan Lewandowski nie myśli o spółdzielni tylko jak siebie ustawić. Tak jest od lat, myśli tylko jak dostać się do Rady Miasta a głównie marzy mu się prezydentura. Spółdzielnia coraz więcej zadłuża się na ocieplenia budynków a ze środków wspólnych wykonuje się zadania na budynkach, gdzie mieszkają członkowie Rady Nadzorczej.To wszystko można sprawdzić i odwołać pana na włościach który za nasze pieniądze uprawia samowolkę .

3 0
ID:20283

cyklista

Czy ktoś z Szanownych Internautów pamięta "trzęsienie ziemi" w Spółdzielni Mieszkaniowej "Leśna Polana". Konkurs na zastępce prezesa d/s technicznych,
pogrzebanie trochę w papierach spółdzielni , zwołanie nadzwyczajnego walnego zgromadzenia i ....po Zarządzie oraz Radzie Nadzorczej Spółdzielni.
Ale do tego niezbędny nos i uczciwość cyklusia.
Co niektórym do dzisiaj czkawką odbija się mój wybór.
A było tak rodzinnie.

3 1
ID:20285

aza

Tak przed przychodnią na Kaliskiej jest czysto bo to sprzata przychodnia . Za przychodnia przed blokami to juz teren spółdzielni. mozna zobaczyć jaki bałagan. Przychodnia też ma śmietnik , który znajduje sie między blokami i jest pokryty ETERNITEM . Nikogo to nie interesuje. Zyczę zdrowi

1 1
ID:20293

Leda

Dasu, czy jesteś pracownikiem tej spółdzielni, a może członkiem Rady Nadzorczej a może pochodzisz z Dobrzynia .

2 1
ID:20295

Violetta

Pan prezes nie ma czasu dla nas członków spółdzielni, bo musi dbać o własny interes.Wielokrotnie chciałam z nim porozmawiać, ale zawsze odsyłano mnie do innych pracowników. Chciałabym, aby obok nazwisk członków Zarządu i Rady Nadzorczej napisać wykształcenie i zawód. Wtedy na pewno by się okazało, ze ludzie ci nie mają "zielonego " pojęcia o zarządzaniu. Wybierani sa tylko dzięki znajomosciom i układom. Pora z tym skończyć. A może opisac w internecie ich osiagniecia dla Spółdzielni, co zrobili , żeby nam mieszkało się lepiej. Proszę też o informację ile zarabiają te osoby z naszych pieniedzy.

4 1
ID:20311

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA