Mam syna w wieku kandydata PiS. Skończył dobre studia,...

Mam syna w wieku kandydata PiS. Skończył dobre studia, pracuje, założył rodzinę. W życiu na wszystko musi być właściwy czas. Na pewno dla Ł.Z. z PiSu zbyt wcześnie jest na sięganie po urząd prezydenta. Nie ma doświadczenia, jakie niezbędne jest na tym stanowisku. Przecież chodzi o losy miasta. Dla mnie to tak jakby zastanawiać się czy zjeść kwaśne czy dojrzałe jabłko? Dla mnie wybór jest oczywisty.

8 komentarzy

hmm

A czy Twój syn aby nie wyjechał za chlebem do Anglii?

1 3
ID:20330

pinokio

pan Zbonikowski puszcza oko do mlodych bo sam jest jeszcze mlodziutki i uwaza ze otrzesiny czy inne lukaszo.... itp zalatwia mu fotel prezydenta! Mam nadzieje ze wyjdzie na tym jak niegdys Zablocki na mydle! zarzadzac miastem to nie to samo co zrobic festyn czy imprezke! Jeszcze troche musi poczekac bo zycie to nie dyskoteka pznie Lukaszu!!!

4 2
ID:20334

Polka

Co za bzdury wypisuje ta matka - kobieto opamiętaj się. Doświadczenie zdobędzie, a młody wiek to atut. Dla mnie również wybór jest oczywisty - głosuję na Zbonikowskiego- jestem przekonana, że zmieni nasze miasto-na lepsze :)

2 5
ID:20337

seniorka

a ja nie chce zeby doswiadczenia nabieral na zywym organizmie a miasto tym jest mloda Polko! Wloclawek zabiedny na takie doswiadczenia i widze ze elektorat tego pana Zbonikowskiego jest ekstra niedojrzaly jak... on sam!

4 1
ID:20344

to nie matka

to nie matka tylko robi robote...

0 1
ID:20346

Kasia

Popieram "Polkę". A ta mama tego syna to chyba zazdrości, ze jej syn nie kandyduje - proszę bardzo wolna droga. Ja tez głosuję na Zbonikowskiego wiem, że nic nie zrobi jak pozostali. Tylko obiecują, ale może Ci "starzy" politycy mieli już swój czas i teraz postawić na młodych. A u nas we Włoclawku w miejscach pracy nigdzie nie liczy się doświadczenie, ani wykształcenie tylko układy, także mamusiu zejdź na ziemię.

1 3
ID:20351

maciejka

zeby zmieniac miasto na lepsze Zbonik najpierw musialby zmienic siebie, ale na to sie nie zanosi, bo on cale zycie tylko mataczyc umial

3 1
ID:20356

Przyjaciel

Polka, obudź się i zdejmij moherowy beret. Przyjaciel.

3 1
ID:20386

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA