Przeczytałem w kujawskiej, że kandydat PiSu ma 32 lata....

Przeczytałem w kujawskiej, że kandydat PiSu ma 32 lata. Czyli 2 lata więcej niż ja. Chłopie wstrzymaj się z tymi ambicjami. Za wcześnie dla ciebie na stołek prezydencki. Co ty umiesz i co wiesz, że chcesz kierować miastem? Moim zdaniem stanowczo za mało.
Mnie się wydaje, że start w wyborach tak młodego kandydata PiSu, bez żadnego doświadczenia w pracy zawodowej, wynika z przerostu ambicji i z niedojrzałości. Najpierw niech najpierw gdzieś popracuje i poćwiczy zarządzanie, a potem dopiero startuje na prezydenta.

8 komentarzy

absolwent

Ten Pan był moim kolegom w szkole średnie i muszę powiedzieć że w tamtych czasach był totalnym ..... Nie znam go dzisiaj ale niestety z racji swojego doświadczenia (a w zasadzie jego braku) nie może liczyć na mój głos.
Łukaszu po prostu źle mi się kojarzysz. Może za kilka lat i z jakimkolwiek doświadczeniem menadżerskim ale nie dzisiaj.

8 3
ID:20332

Polka

A ja będę głosować na Zbonikowskiego między innymi dlatego, że jest młody. Uważam, że może coś zmienić w naszym mieście - na lepsze.

3 9
ID:20336

Rambo

myśle że słowo absolwent znasz z etykiet % trunku aha na dzisiaj koniec do łóżka Absolwencie :-)

2 4
ID:20345

maciejka

moze zmienic: uwstecznic Wloclawek, tak jak Kaczynski ustecznial arszawe. tylko muzeum powstania zbudowal a cala infrstruktura czekala nakoniec jego kadencji.Co Zonikowski zrobil jako posel? NIC i NIC nie zrobi jako prezydent Włocławka

5 3
ID:20355

Rambo

nie ma takiego miasta arszawa. Wiecej więcej postłów klep na akord... szef patrzy...

1 4
ID:20368

Do Rambo

Bardzo mi żal takich małych ludzików jak ty czyli zakompleksionych karków po zawodówce. Ja w przeciwieństwie do ciebie kompleksów nie leczę % i udało mi się skończyć nie tylko szkołę średnią. Nie rozumiem więc dlaczego starasz się mnie obrazić.

3 1
ID:20377

igor112

Mamy pretensje że młodym nie daje się szansy, u Pałuckiego tylko "Rodwajler" Kuku jest młody i kilka dziewczyn, może Zboniu wprowadzi więcej młodej krwi do urzędu i odświerzy trochę te pokoje.

1 5
ID:20379

COOL

I tu widać Wasz poziom sympatycy pisowców.

4 0
ID:20385

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA