Moim zdaniem ten kto zaczął te wszystkie przebudowy i...

Moim zdaniem ten kto zaczął te wszystkie przebudowy i remonty we Włocławku powinien je dokończyć. Nikt lepiej tego nie zrobi. Dla dobra Włocławka zagłosuję na obecnego prezydenta PAŁUCKIEGO!!!

16 komentarzy

Rambo

Już tego posta na innym forum zamieściłeś kończ robote na dzisiaj...

9 3
ID:20331

barbapapa

juz dawno stwierdzilam ze wiemy czym Palucki pachnie i czego mozna sie spodziewac po nim! Wychodze z zalozenia ze trzeba dac mu dokonczyc to co zaczal ale RADNYCH zmienic bo dosc monopolu Horonziakow Debczynskiego i innych etatowych radnych ktorzy slizgaja sie od lat na niskiej frekfencji!! STOP TYM ZGRANYM TWARZOM I MASOWO DO URN!! TO JEDYNA DROGA POSTAWIENIA IM TAMY!

8 4
ID:20335

Polka

HAHAHA - to chyba jakiś żart! Dajszansę- już daliśmy Pałuckiemu i co z tego mamy - nic! Zegar tyka panie prezydencie - czas na zmiany. Zagłosuję dla dobra Włocławka na Łukasza ZBONIKOWSKIEGO - na młodość.

7 9
ID:20341

pinokio

mlodosc POLKO minie a efekty mlodosci pozostana bardziej bolesne niz myslisz jesli Zboniu dostanie ster!

2 5
ID:20343

Jasiu Flaszka Szkocki

niom....
Basen już 4 lata zaczynają, jak robót nie widać tak nie widać.
Oj nie mówie o ulicach które po oddaniu remontują na następny dzień.
Powodzenia.

3 3
ID:20349

Bogdan

nie lubię pijaków

4 1
ID:20358

włocławianka

Dosc z tym Pisem dosc ze Zbonikowskim!!! Najlepszym kandydatem jest Andrzej Pałucki... ja na pewno mu oddam głos

5 4
ID:20361

Stanisław Zaparucha

Jak najszybciej żeby zszedł ze sceny politycznej Włocławka, Mamy pecha do komunistów, Kwaśniewski też miał jedne z najlepszych wyników w Polsce właśnie we Włocławku.
Wydaje się że ludzie przejrzeli na oczy, i nie zagłosują na tego człowieka. Musi się czuc niepewnie bo chyba w żadnym mieście ustępujący prezydent nie makiej kampanii.

3 5
ID:20363

Krisss

Pałucki nic nie zrobił przez te cztery lata?, dobry żarcik, pierwsza klasa. Kiedy przykładowo ostatnio jechałem Zgodną odniosłem inne wrażenie. Powiedź może nam wszystkim Pani Polko, co takiego zrobili inni kiedy mieli swoje 4 lata, pokaż mi te ich środki UE co to obiecywali, że zdobędą, te inwestycje, co zaczną, rewitalizacje, te tworzenie warunków dla inwestorów, zagospodarowanie zalewu i inne obietnice które zostały gdzieś tam w chmurach jak to pokazuje nam Pan poseł...Kiedy przeczytałem programy poszczególnych kandydatów to stało się jasne czemu np. taki PiS notorycznie opowiadał się przeciwko wszystkiemu i próbował wszystko wstrzymać na etapie rozpoczęcia inwestycji a czemu z kolei wcześniej wogóle się nie interesował kiedy było to jeszcze na etapie projektowania... Nie udało się przepchnąć na następną kadencję więc generalnie z ich programu wyszło co wyszło. Najzabawniejsze jest to hasło cała naprzód. Nie wiem co ma wspólnego z tym hasłem te czteroletnie tempo przyjmowanie uchwał i to co działo się na sesjach bo raczej była to cała wstecz albo ustawienie znaku STOP. Wczoraj wszystko było zbędne, niepotrzebne, antyrozwojowe, a dziś raptem to wszystko zmieni Włocławek na lepsze. Nic tylko się uśmiechnąć, posłuchać opozycji, iść i TYMBARDZIEJ głosować na Pałuckiego.

6 5
ID:20364

misha

żartem to jest PO PIS nie wierze że chcesz wprowadzić we włocławskie progi ten chlew z Wiejskiej jaki możemy oglądać w telewizji praktycznie codziennie. To jest dopiero wielka FARSA. Cały czas te same gęby obrzucają się błotem z Jarkiem na czele. Ktoś kiedyś stwierdził że opozycja jest zdrowa w polityce i bez niej tak naprawdę nie ma ona sensu JEDNAK !!! Niestety nie w wydaniu polskich polityków... ŻENUADA. Pan Pałucki ma ode mnie krzyżyk na karcie wyborczej !

7 1
ID:20365

logika

a dlaczego nie ma odpowiedzi na 3 miejsce Włocławka wśród miast o największym bezrobociu? no odpowiedzcie a może NAM Wasz idol Pan Prezydent odpowie... i co cisza...?

4 4
ID:20367

misha

I oczywiście inny kandydat o ręki upora się z tym problemem robiąc z Włocławka ZIELONĄ WYSPĘ na mapie Polski..... na LOGIKĘ żaden inny tego nie zmieni bo nie jestem zdania że to tylko i wyłącznie zależy od poczynań prezydenta miasta... owszem taka osoba ma wpływ na walkę z bezrobociem ale bez przesady. Wiele inwestycji jakie zostały wykonane lub są w trakcie realizacji mają na celu podnieść atrakcyjność Naszego miasta co powinno wpłynąć korzystnie na przyciągnięcie potencjalnych inwestorów. Ewentualnie umożliwić mieszkańcom miłe spędzanie czasu w mieście a co za tym idzie spowodować powstanie nowych miejsc handlowo-usługowych, w których jak wiadomo musi ktoś pracować. Naprawdę od jakiegoś czasu Nasze miasto się zmieniło i to na lepsze, zdecydowanie jest lepiej niż było za wcześniejszych kadencji, kiedy to można było twierdzić, że to CZERWONE MIASTO nigdy się nie zmieni. Nie wymagajmy od samych siebie rzeczy niemożliwych bo i tak nie staniemy się kolejnym Poznaniem czy Wrocławiem.

4 1
ID:20371

Sportowiec

Kriss, to się przejedź Kapitulną, to będziesz miał jeszcze lepsze wrażenia. I weź ze sobą taczkę to mieszkającym tam ludziom węgiel na zimę dowieziesz. Tylko Pałucki mógł skazać mieszkających tam ludzi na trwające miesiące odcięcie od świata. A później idź popływać w nowym basenie. I weź piłkę do metalu to w hołdzie swemu idolowi spiłujesz maszty oświetleniowe na stadionie!
Aha, przez trzy kwartały Pałucki nie wydał nawet 30% kasy przeznaczonej na inwestycje w tym roku. Katastrofa. Tak rządzą popłuczyny po komunistach.

2 1
ID:20381

to nie matka

z takim podejściem to na fotelu możemy od razu posadzić szympansa z ZOO, też bedzie dobrze rządził.

1 0
ID:20393

szuja

~Sportowiec | dziś, 08:03:18
Ale jesteś niedoinformowany w sprawie Kapitulnej. Idź i zapytaj się na miejscu nawet zwykłych roboli dlaczego to wszystko się tak p.....i . Bo poprzedni pozakopywali dziesiatki kabli instalacji itd bez ładu i składu a zreszta i tak ciumoku nic nie załapiesz.

1 0
ID:20415

:-)

nie obra

0 0
ID:20435

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA