Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w...

Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w telewizji cw będzie reportaż pani AK o korkach na moście w godzinach rannych i zapewne komentarz jaki to nasz obecny prezydent jest niedobrym gospodarzem i nie potrafi zarządzać miastem.

1 komentarz

Wesoły niezalogowany

Uprzejmie donoszę że jadąc rano w stronę Zawiśla widziałem na moście kamerzystę niosącego na ramieniu kamerę ze statywem ...:)
Jednak od strony Torunia widać było tajemniczą postać w okularach przeciwsłonecznych wyłaniającą się z wody i głosem Bogusława Wołoszańskiego odkrywała tajemnicę starych filarów mostu i tunelu biegnącego pod Wisłą od schronu koło Katedry. Słynne filmy naszego pana wiceprezydenta doprowadziły mnie do nerwicy. Za każdym razem odkrywając klapę od muszli klozetowej zaglądam z obawą czy nie wyskoczy czasem z niej Pan Arkadiusz z nowymi sensacjami. Jestem przygotowany na kontratak od dłuższego czasu. Wystarczy szybkim ruchem spuścić wodę... Zapewniam że wszelkie odchody różnej maści i te organiczne i polityczne popłyną w kierunku oczyszczalni ścieków ( budowli mało tajemniczej ).
Przepraszam że nie zalogowałem się ale doszedłem do wniosku że dla takiego g.... tematycznego nie warto tracić na to czasu :))

17 0
ID:20471

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA