Słyszałam o ostatnich badaniach sondażowych we Włocławku...

Słyszałam o ostatnich badaniach sondażowych we Włocławku przeprowadzonych przez Platformę Obywatelską: Kazimierczak i Zboniu po 15% a Pałucki 48%. I dobrze, to znaczy, że włocławianie nie dadzą się nabrać na "młodość" i kompletny brak doświadczenia w zarządzaniu oraz "uczciwość".

11 komentarzy

sportowiec

Ty pewnie jesteś z tej samej szwarc ekipy, która ogłosiła, że IKazimierczak rezygnuje z kandydowania. Życzę powodzenia komuszku.

3 5
ID:20593

logarytm

czytam niektore wypowiedzi o urodzie pana Zbonikowskiego i tak sobie mysle ze piszace te slowa panie myla wybory prezydenta z wyborem MISTERA Miasta! No coz o gustach sie nie dyskutuje ale wole madrosc i zdolnosc aw zarzadzaniu niz ladna{jak dla kogo} gebusie! Raczej bardziej potrzebny rozum a nie glowa do noszenia kapelusza! A co do sondazu to pozyjemy zobaczymy! Z dwojga zlego wybiore Paluckiego niech dokonczy co zaczal i moze rozsadniej tym razem! Nie jest dobrze jak co cztery lata nowa miotla zamiata ! bardziej zalezy mi na tym aby radni sie zmienili i stawiam na OSTATNICH z listy!

7 2
ID:20594

negocjator

jak nie ma juz horaziaków to ide na pałuckiego głosować :)

1 0
ID:20598

Johan

Niedobre są monopole władzy, bo tworzą sitwy, niezależnie od opcji,druga kadencja Pałuckiego jest nie do przyjęcia.Tylko pan Zbońkowski nie jest ubabrany w układziki.

0 4
ID:20602

Zenek

Zle slyszales!!! i nie stej Blednych INFORMACJI

0 0
ID:20604

Pytanie

A na czyje zlecenie ten sondaż był robiony? Jak uczy współczesna historia (niedawna) dziwnym zbiegiem okoliczności okazuje sie ,że sondaż jest korzystny dla ......zleceniodawcy -Przypadek????????????

1 0
ID:20606

Zygmunt Kowalski

Niech Pałucki dalej napycha grube portfele prezesom miejskich spółek.

2 0
ID:20607

Kapa

Skoro tyle % ma Palucki to trzeba pomoc innym kandydatom :-)

2 0
ID:20611

szuja

Może Zboniemu podesłać znowu jakąś inwalidkę ,żeby zrobił sobie z nią zdjęcie!

1 1
ID:20614

logarytm

JOHAN! zebys nie zalowal! Nie ubabrany w ukladziki?? Jeszcze ale wierz mi wszystko nadrobi bo to czlowiek bez skrupulow i po trupach pnie do wladzy! Wiem co mowie!!!!

2 1
ID:20622

Johan

logarytm - polityka jest najgorszą dziwką na świecie nie ma gorszej.Ale nie chcę aby prezydent miasta ciągle targał się po sądach jak to robił pan Pałucki.Przytoczyłeś tu słowa piosenki kubusia Powiatowego ,myślę że powinien napisać drugą cześć piosenki, " Po sądach do władzy" a w roli głównej wystąpi pan Pałucki ,jego zastępca też powinien być wymieniony w tekście piosenki.Wiem co mówię.

1 0
ID:20647

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA