aż żal znowu nic sie nie zmieni w tym miescie znowuuuuu!...

aż żal znowu nic sie nie zmieni w tym miescie znowuuuuu! Palucki i jego klika zostanie wybrana przez plebs ktory ledwo zyje od pierwszego do pierszego- gratuluje wan niewiedzy

17 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Nie zaliczam się do "plebsu, który ledwo żyje od pierwszego do pierwszego", a jednak zagłosuję na Pałuckiego. A precyzując - przeciw Zbonikowskiemu. W ramach mojej prywatnej, długofalowej, antypIsowskiej ofensywy;))

8 4
ID:21417

Alojzy

Co ty piszesz, ci ludzie jak to ich nazwałeś tylko udają, że ledwo żyją od pierwszego do pierwszego, a tak w rzeczywistości to oni mają więcej niż sobie wyobrażasz.
Na razie mamy bogate państwo i ludzie nie muszą pracować zarabiać pieniądze, gdyż państwo musi im zapewnić godne życie, dlatego jest takie wysokie bezrobocie.
Zobacz w pośredniaku ile wisi ofert pracy, a mało kto się nimi interesuje.
Pracodawcy narzekają na brak rąk do pracy i nie ma chętnych bo mamy dobrobyt totalny i wcale nie trzeba pracować, żeby mieć wszystko co dusza zapragnie.
A to co ci ludzie wypowiadają w sondażach telewizji lokalnej to wierutne brednie wcale w to nie wierz, obserwuj życie.

3 3
ID:21418

;-[

Palucki Tobie zalatwil posade grzejniku

1 3
ID:21419

zbuntowany_kaloryfer

Nie wiem co za zioło paliłeś Alojzy, ale najwyraźniej jest bardzo mocne.

3 2
ID:21421

Alojzy

Wczytaj się w treść a zrozumiesz co napisałem

1 1
ID:21422

zbuntowany_kaloryfer

Alojzy, zwracam honor i przepraszam za "zioło". Tu rzadko kto używa subtelnej ironii, więc człowiek podchodzi do czytania postów z pewnym konkretnym, uwarunkowanym sytuacją nastawieniem;]]]. Szczególnie teraz, podczas zmasowanego ataku Kaczystów;)

3 1
ID:21427

Grzegorz1

A ja w odróżnieniu od zbuntowanego kaloryfera zagłosuje na Zbonikowskiego w ramach prywatnej długofalowej ofensywy [wojny] przeciwko komunistą.PS. Jest dobrze schowany w szmatach naoliwionych olejem i czeka na odpowiedni dzień.

2 7
ID:21430

Krisss

Widzisz Sos gdybyś miał oczy szeroko otwarte i trochę wiedzy to byś wiedział, że już sporo się zmieniło we Włocławku, i zmieni się wiele i na pewno nie dzięki Panu Zbonikowskiemu i PiSowi który notorycznie głosował przeciw na sesjach jak i to notorycznie demonstrował. Dla lepszego efektu socjotechnicznego trzeba było się nazwać Południe albo może Fredry....

1 1
ID:21432

ben Jakov

tak to jakoś składa się, że plebs ze starówki głosował na posła Melexa

1 0
ID:21435

Kwas

Dobrze że tak się stało bo pis i Zbonikowski doprowadziliby do tragedii.Żylibyśmy jak w Gabonie

1 0
ID:21438

anonim1

A ja zagłosuję na Pałuckiego :P

0 1
ID:21445

szuja

~sos, 188.146.169.xxx, 22-11-2010, 15:00:41

~Grzegorz1IP: 94.254.206.xx dziś, 17:53:28

Boli ,co pisiorki ? Hahaha

0 0
ID:21454

fagas

Plebs to pali w piecu szmatami i oponami ze śmieci i głosuje na PIS

0 0
ID:21460

poleczka40

Do Grzegorz 1,już się boję.A jak odłożysz kasę i kupisz czolg to mamy p........ co?

0 0
ID:21461

Ździch

Grzegorz1 chciałeś pewnie napisać -przeciwko komunistom. Ehm jaki ten pis ma elektorat.

0 0
ID:21463

jaś

widać że większość lubi dawne MOSKIEWSKIE klimaty - stare wraca - zajrzyjcie w metryki komuszym dziadulkom !!!

1 1
ID:21481

Don

Chcę zwrócić uwagę na oferty pracy w pośredniaku , które podjął pan Alojzy. No więc swego czasu chodziłem do pośredniaka, oglądałem oferty, byłem i pytalem. Coż rzeczywistosc Włocławka jest niestety smutna. Panowie pracodawcy w wiekszosci przypadków to ludzie , ktorzy owszem chcą ci pomóc , dadzą ci pracę, ale za głodowe stawki, najlepiej za najniższą krajową. Więc rypmy nadgodzinki , padajmy na ryj za 1000 do rąckzi, utrzymując dziecko, spłącając mieszkanie i cieszmy sie bo przecież jest tyle znakomitej pracy.

1 0
ID:21486

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA