Mlodosc?!! Aktyw Paluckiego (kandydata SLD) wytyka...

Mlodosc?!!
Aktyw Paluckiego (kandydata SLD) wytyka Zbonkowskiemu jego wiek, PROSZE SPRAWDZIC ILE LAT MA KANDYDAT SLD JONSKI(lat 31!) w Lodzi. JEST MLODSZY od Zbonikowskiego!!!!!!!! a kandyduje w takim miescie jak LODZ!!! On nie jest NAWET POSLEM jak NASZ kandydat na prezydenta Wloclawka Zbonikowski. Mam nadzieje ze szczekanie aktywu ucichnie. Pozdrawiam

7 komentarzy

Bogdan

Ale tamten ma głowę a nie pusty garnek!

6 2
ID:21992

jaś

aktyw SLD (pzpr) trzęsie portkami - a szczekanie jak piszesz nie ustanie - posadki podzielone !!!

2 6
ID:21996

Gdyby

Mlodość to zaleta. Ale przynależność do PIS ? Gdyby nie ta przynależność to wybory były by wygrane.

1 6
ID:21997

Ja też z tej wsi...

Ale może ten z Łodzi ukończył jakieś przyzwoite studia a nie zaoczną administrację.. hehehe!!!

6 2
ID:22006

best

polecam: http://www.dariuszjonski.pl/ :-) @temida szukała aż znalazła :-D

Dariusz Joński jest rodowitym Łodzianinem a Łukasz Zbonikowski rodowitym Włocławianinem z Kowala :-) Dariusz Joński jest wiceprezydentem łodzi a Łukasz Zbonikowski działaczem partyjnym (posłem), który nie przyznaje się do swojej partii i myśli, że przez to wygra ;-)

Poza tym poseł Zbonikowski jest od 12 lat działa dla Włocławka i żadnych plusów z tego nie widać :-( tylko mecze i zupa co widać na jego stronie... :-D

5 2
ID:22028

szuja

~best | dziś, 09:26:20
Zupa przecież nie za jego pieniądze. Ale dla nich dobre i to.

2 2
ID:22044

Dog

No właśnie co ten młody człowiek, który nie ma żadnej praktyki zawodowej może nam zaoferować. Tylko gruszki na wierzbie.

2 0
ID:22070

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA